Lukas Hradecky odotti bisseä ja suomipoppia: ”Ei tarvitse lähteä Unkariin jännäkakka housuissa”

Hradecky: Ei tarvitse mennä Unkariin jännäkakka housuissa 1:47

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky pitää kuvaavana, että Suomi pystyi hoitamaan Kreikasta tarvittavan tuloksen pelillä, joka ei hänen mielestään ollut edes kovin kummoinen suoritus.

Suomi varmisti jalkapallon Kansojen liigan lohkovoiton 0-1-vierastappiollakin Ateenan torstai-illassa. Matka jatkuu nyt uuden sarjan pudotuspelivaiheeseen, mutta vielä on edessä tuloksen kannalta merkityksetön vierasottelu Unkaria vastaan sunnuntaina.

– Ei tässä vielä mitään ole saavutettu, mutta totta kai tämä on askel helvetin hyvään suuntaan. Tultiin hakemaan se tulos, vaikka se oli vähän huono yhdessä matsissa, mutta jatkoon mentiin, Hradecky kuvaili Kreikka-ottelua MTV Sportille.

– Aika hieno fiilis, ettei tarvitse Unkariinkaan lähteä jännäkakka housuissa. Oli hyvä, että hoidettiin tämä pois alta, hän tunnusti.

Hradecky tuli haastattelupisteelle suoraan kentältä, joten pukukoppitunnelma oli häneltä vielä kokematta. Maalivahti odotti rentoa illan päätöstä hyvässä hengessä.

– Nyt menen nauttimaan niistä puheista ja suomipopista. Ehkä sitten (sanon jotain), kun saan bissen käteen tuolla hotellilla.

– Ei tuolla jokainen pidä mitään puheita. Heitetään läppää vain ja nautitaan hetkestä, Hradecky hymyili.

Lue myös:

    Uusimmat