Mainos

3-vuotias lapsi kuoli kuumaan poliisiautoon – äiti myönsi harrastaneensa samaan aikaan seksiä esimiehensä kanssa

Yhdysvalloissa Mississipissä entinen poliisi on myöntänyt harrastaneensa seksiä esimiehensä kanssa, minkä seurauksena hänen 3-vuotias lapsensa kuoli. Asiasta uutisoi CBS News. Seksin jälkeen poliisi nukahti, ja lapsi kuoli unohdettuna pakahduttavan kuumaan poliisiautoon.

Poliisi Cassie Barker meni itse esimiehensä kotiin ja jätti pienen tyttärensä autoon. Ilmastointi oli päällä, mutta se ei puhaltanut viileää ilmaa. Lapsi oli autossa yhteensä neljä tuntia. Kun Barker palasi, lapsi ei ollut enää tajuissaan. Viranomaisten mukaan lapsen ruumiinlämpö oli yli 41 celsiusastetta.

Eilen Barker sai syytteen kuolemantuottamuksesta. Syyttäjät vaativat Barkerille 20 vuoden vankeusrangaistusta. Lopullinen tuomio annetaan huhtikuun alussa.

Barkerin aiemman kertomuksen mukaan hän ainoastaan keskusteli esimiehensä luona ja nukahti sen jälkeen. Myöhemmin hän kuitenkin myönsi myös seksin harrastamisen.

Barkerin esimies on sanonut olleensa tietämätön siitä, että lapsi odotti autossa. Esimies onkin välttänyt syytteet tapauksen johdosta, mutta molemmat on irtisanottu viroistaan.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja