25-vuotiasta naista vaadittiin tekemään raskaustesti ennen kuin hän pääsi lennolle: "Nöyryyttävää ja turhauttavaa"

0:51
Lauren sai todellisen jouluyllätyksen, kun hän sai tietää raskaudestaan vain yhdeksän päivää ennen synnytystä!

25-vuotiasta japanilaisnaista vaadittiin lentokentällä todistamaan, ettei hän ole raskaana.

25-vuotiaan japanilaisnaisen matka sai erikoisen käänteen, kun häneltä vaadittiin lentokentällä raskaustestiä. Midori Nishida oli matkalla Hong Kongista tapaamaan vanhempiaan Tyynellä valtamerellä sijaitsevaan Saipanin saarelle, joka kuuluu Yhdysvalloille.

Ennen lennolle nousua Midorille ilmoitettiin, että hänen täytyy antaa lupa selvittää, voiko hän "terveytensä puolesta" lentää.

Testi oli negatiivinen

Lomake, jolla asiasta kysyttiin, oli Insiderin mukaan tarkoitettu ilmeisesti naisille, jotka "ulkomuodoltaan muistuttavat" raskaana olevaa.

Midorille annettiin raskaustesti, joka hänen piti tehdä lentokentän WC-tilassa. Testi oli negatiivinen. Midori pääsi lennolleen.

Kokemus oli "nöyryyttävä ja turhauttava"

Midorin mukaan kokemus oli "nöyryyttävä ja turhauttava". Hän oli jo lentokentän check in -kyselyssä ilmoittanut, ettei ole raskaana, mutta tämä ei riittänyt lentoyhtiölle.

Hong Kong Express Airwaysin mukaan vaatimus raskaustestistä on seurausta "saipanilaisten viranomaisten huolesta".

Ongelmana raskausturismi

Niin sanottu raskausturismi Pohjois-Mariaanien saariryhmän saarille on lisääntynyt, ja vuonna 2018 Saipanilla turistit synnyttivät enemmän kuin paikalliset asukkaat. Osa naisista haluaa lentää Saipanille synnyttämään, jotta heidän lapsensa voisi saada Yhdysvaltain kansalaisuuden.

Kiinasta saarelle matkustavat eivät tarvitse viisumia.

Vaikka matkustaminen raskaana ollessa ei ole varsinaisesti vastoin minkäänlaisia lakeja, rajavalvonta voi lähettää takaisin matkalaiset, jotka ovat valehdelleet matkansa tarkoituksesta tai aikovat hankkia matkallaan lääketieteellisen toimenpiteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja