25 karua merkkiä: Tästä tiedät pelaavasi parisuhdepelejä

Karut merkit kertovat, pelaatko parisuhdepelejä.

Odotat, että kumppanisi lukisi ajatuksiasi. Suutut, jos hän ei ymmärrä jotakin. Jos romanttinen piknikpäivä menee pieleen, listaat kaikki uhraukset, jotka teit tämän päivän vuoksi. Tunnistatko itsesi näistä merkeistä?

Tästä tiedät pelaavasi parisuhdepelejä

 1. Et vastaa puhelimeen tai soita treffikumppanille, koska ensitreffien jälkeen kuuluisi soittaa vasta kolmen päivän päästä.
 2. Et myöskään vastaa viestiin, koska haluat olla vaikeasti tavoitettava.
 3. Et kerro itsestäsi mitään, vihjailet vain. Suhteessa kuuluu olla mystinen!
 4. Kun sinulta kysytään, mikä on hätänä, vastaat "ei mikään". Oikea vastaus olisi "kaikki".
 5. Vastattuasi "ei mikään" huokailet koko illan raskaasti. Huohh, hohh, ohhoh.
 6. Kun sinulta kysytään uudelleen, mikä on hätänä, vastaat ärtyneenä "ei mikään!". Lopulta räjähdät täysin satunnaisesta asiasta, joka ei liity alkuperäiseen ongelmaan: "mikset sinä ymmärrä minua!?"
 7. Odotat, että kumppanisi lukisi ajatuksiasi. Suutut, jos hän ei ymmärrä jotakin asiaa automaattisesti.
 8. Valitat myös kavereillesi, ettei kumppanisi "vain tajua". Et ole selittänyt hänelle asiaa, joka olisi pitänyt tajuta.
 9. Et kerro, mihin suhteenne on menossa, tai mitä ylipäätään haluat suhteelta. Viet treffikumppaneitasi kuin pässejä narussa. 
 10. Sinulla on aikaa kumppanillesi silloin, kun päätät, että sinulla on aikaa. Hauskoista seikkailuistasi hän saa lukea Facebookista.
 11. Sanot "ei", kun tarkoitat "kyllä". Ja toisin päin.
 12. Sanot, ettet tarvitse synttärilahjaa. Kun et saa lahjaa, suutut. Olisi edes ostanut JOTAIN…
 13. Jos tunnet mustasukkaisuutta, kostat flirttailemalla itse jollekin muulle.
 14. Tiedät, milloin pyytää kumppaniltasi jotain. Rakas, annahan kun hieron hartioitasi, mmm, hei, saanko ostaa uudet verhot…
 15. Myös seksistä on tullut vallankäytön väline, jolla hankit arkielämääsi helpotuksia. Kumppanisi kyllä lupaa tiskata, kun anot sitä hetken huumassa. 
 16. Jos et saa katsoa telkkarista haluamaasi ohjelmaa, osoitat mieltäsi. Mökötät ja lörpötät huultasi surkeana. Kun saat tahtosi periksi, olet taas aurinkoinen ja ihana.
 17. Parisuhde rakentuu kahden minän suhteesta. Sinä tosin tiedät kaiken paremmin, ja sinun tapasi on ainoa oikea. Jos kumppani ei tajua tätä, hän on typerys.
 18. Jos romanttinen piknikpäivä menee pieleen, listaat kaikki uhraukset, jotka teit tämän päivän vuoksi: "minä otin vapaata töistä, minä kokkasin, miksi minulle käy näin, mitä sinä olet tehnyt?"
 19. Lähettelet hänelle flirttiviestejä ja ehdottelevia vinkkejä. Et kuitenkaan tee mitään sen eteen, että oikeasti tapaisitte tai lähentyisitte. Haluat pitää hänet varpaillaan ja muistutella häntä siitä, että olet olemassa.
 20. Haluat vain seksiä, muttet suinkaan sano sitä suoraan. Lirkuttelet ja lupaat ihanaa yhteistä tulevaisuutta, jotta saisit haluamasi.
 21. Tiedät, ettei hän ole "se oikea" – tai edes "se melkein oikea". Nautit silti saamistasi lahjoista, palveluksista ja hellyydestä samalla, kun etsit aktiivisesti jotakuta parempaa.
 22. Et oikeastaan rakasta häntä, mutta hän on niin hyvännäköinen, että raahaat häntä mukanasi esittelymielessä. Katsokaa, ihana adonis/upea nainen!
 23. Uskot, että miehet/naiset pitävät siitä, kun heitä laiminlyö. Uskot ajatukseen "jos aina vastaa puheluihin, lakkaa pian olemasta kiinnostava" ja muihin vastaaviin tekosyihin.
 24. Kumppanisi puhuu sinusta kumppanina. Sinulle hän on "se yksi kaveri".
 25. Et koskaan soita hänelle. Hän ehtii aina ensin.

Lue myös:

  Uusimmat