2019 on vasta alussa, mutta tämä temppu on jo nyt ehdolla vuoden typerimmäksi – poliisilta ennenkuulumaton ohjeistus hittileffan faneille

0:35
Teinit aiheuttivat miljoonatuhot autokaupan pihalla Teksasissa.

Valtaisaan suosioon ampaisseen Bird Box -elokuvan inspiroima haaste on johtanut Yhdysvalloissa jo ainakin yhteen liikenneonnettomuuteen.

Utahilaisen Laytonin kaupungin poliisi on joutunut antamaan poikkeuksellisen kehotuksen. Poliisi nimittäin pyytää, etteivät ihmiset ajaisi silmät sidottuina.

Taustalla on 17-vuotiaan nuoren naisen viime viikolla ajama kolari. Kuljettaja oli poliisin mukaan laittanut pipon tarkoituksellisesti silmilleen ja yrittänyt ajaa sokkona. Kuljettaja ja tämän 16-vuotias matkustaja ajautuivat nopeasti vastaantulevien kaistalle, ja toisen auton keulaanhan se ajo sitten päättyi.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta nuorta kuljettajaa odottaa syyte liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Bird Box -elokuvassa pääroolin vetävä Sandra Bullock tekee useita arkisia asioita silmät sidottuina. Myös suoratoistopalvelu Netflix on esittänyt huolensa erinäisiin Bird Box -haasteisiin osallistuvien turvallisuudesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.