Mainos

20 vuotta, 18 keskenmenoa – nainen tuli viimein äidiksi 48-vuotiaana

Vuosikausia lasta yrittänyt pariskunta oli jo luopua toivosta, kun viimeinen yritys sai hartaasti toivotun unelman käymään toteen. 

Vanhemmuus on ollut brittiläisten Louise ja Mark Warnefordin suurin haave jo vuosikymmenten takaa. Pelkkä yrittäminen ja toivominen eivät kuitenkaan ole riittäneet toteuttamaan unelmaa, sillä naisen on todettu kärsivän oireyhtymästä, jossa hänen oman kehonsa tuottamat ”tappajasolut” tuhoavat alkiot aina raskauden ensimetreillä. Siitä huolimatta, että nainen on kaksi vuosikymmentä jatkuneen yrittämisen aikana käyttänyt hedelmöityshoitoihin lähes 90 000 euroa, yritykset ovat joka kerta päättyneet suruun.

– Joka ikinen kerta menetin vauvan 14. raskausviikon tietämillä. Joka ikinen kerta toivoin ja ajattelin, että ”tämä se olisi”, vihdoin saisin täydellisen perheen, jota olen aina halunnut, Warneford kertoo.

– Itkin vuolaasti jokaisen keskenmenon kohdalla. Jokaisella kerralla he eivät löytäneet sykettä.

"Halusimme lasta enemmän kuin halusimme rahaa"

Seitsemän vuotta sitten vuonna 2010 yhteensä 18 keskenmenoa kokenut Warneford ja hänen miehensä päättivät luopua toivosta. He eivät jaksaisi käydä enää läpi niitä tunteita, joita raskaus ja lapsen menettäminen toivat mukanaan. 

– Ei ole olemassa tuskaa, jota voisi verrata rakastetun ja halutun vauvan menettämiseen. Kaikki toiveesi ja unelmasi murskautuvat, nainen kertoo.

Toive lapsesta oli kuitenkin niin suuri, että pariskunta päätti yrittää vielä kerran, ennen kuin he täyttäisivät 50 vuotta. Viisi vuotta lopettamispäätöksen jälkeen Warneford ja hänen miehensä matkustivat Tšekkeihin, jossa heille lahjoitettiin alkio. Lahjoitus onnistui, ja kuin ihmeen kaupalla nainen tuli raskaaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tulin vihdoin raskaaksi ollessani 47-vuotias. En pystynyt nauttimaan raskaudestani, koska pelkäsin koko ajan, että menettäisin hänet.

Viime vuoden heinäkuussa pariskunnalle syntyi vuosikausia hartaasti kaivattu William-poika. Poika syntyi raskausviikolla 37 suunnitellulla keisarileikkauksella, sillä naisella todettiin olevan ongelmia istukan kanssa. Kaikki sujui kuitenkin hyvin, ja vihdoin pariskunnan suuri unelma toteutui. Vaikka Warneford kuvailee viimeistä 20 vuotta elämänsä rankimmiksi, hän lisää, että lapsi on ollut kaiken vaivan ja rahan arvoinen.

– Olemme todella säästäväisiä, mutta halusimme lasta enemmän kuin halusimme rahaa. Olemme nyt täydellinen perhe, Warneford kuvailee.

Lähde: Mirror

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.