20-vuotiaalta debytantilta huima suoritus Mestarien liigassa

20-vuotias nuorukainen onnistuu huimassa paikassa Mestarien liigassa 1:01
Katso videolta Hamiltonin osuma.

Manchester City ja Crvena Zvezda kohtaavat keskiviikko-illassa Mestarien liigassa. City aloitti avausjakson vahvasti, kun ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen mukana ollut Micah Hamilton iski 1-0-johtomaalin.

Hamilton oli nyt ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen matkassa ja heti aukesi paikka avauskokoonpanoon. Englantilainen on aiemmin pelannut Cityn nuorisojoukkueissa kansallisia sarjoja sekä Uefa Youth Leagueta.

20-vuotias Hamilton oli täysin vapaana oikealla laidalla, mihin Matheus Nunes tarjoili syötön. Nuorukainen harhautteli serbijoukkueen kaksi puolustajaa ja iski pienestä kulmasta pallon voimalla maalin kattoon.

Ottelu päättyi lopulta Cityn voittoon 3-2. Toisella jaksolla maalinteossa onnistui toinen nuorukainen Oscar Bobb, joka viimeisteli mallikkaasti pallon alanurkkaan reilun tunnin pelin jälkeen. 

In-Beom Hwang viimeisteli Zvezdan kavennuksen ja Kalvin Phillips 3-1-maalin rangaistuspotkulta. Aleksandar Katai toi Zvezdan vielä maalin päähän, mutta se ei kuitenkaan riittänyt, vaan Citylle kauden kuudes voitto kuudesta alkulohkon pelistä.

City eteni kevään pudotuspeleihin lohkovoittajana ja saa seurakseen Leipzigin, joka päihitti lohkon päätösottelussaan Young Boysin 2-1. Sveitsiläinen Young Boys jatkaa keväällä pelejään Eurooppa-liigassa.

Katso pääkuvan videolta Hamiltonin osuma. Alla olevalla videolla Cityn 2-0-maali.

Juttua päivitetty 21.40: Lisätty tieto lohkon otteluiden lopputuloksista.

Manchester Cityn nuoret pelaajat ratkaisemassa voiton – nyt iskee norjalainen Oscar Bobb 1:19

Lue myös:

    Uusimmat