20 tuttua merkkiä: Näin kissaihmiset eroavat koiraihmisistä – tunnistatko itsesi?

Miksi kissa kehrää? 1:50
Miksi kissat kehräävät? Video kertoo vastauksen

Koirilla on omistajia, kissoilla on henkilökuntaa? Tunnistatko itsesi tästä koira- ja kissaihmisten eroja listaavasta 20 merkin listasta!

Koira- ja kissaihmisten eroista on käyty lukemattomia väittelyitä ja tehty jopa tutkimuksia. Koostimme listan koiria ja kissoja rakastavien ihmistyyppien eroista. Tunnistatko itsesi tästä?

 1. Koiranomistaja esittelee lemmikkinsä: "Tässä on meidän Nuppu! Se osaa 16 eri temppua ja tulee joka päivä minua vastaan ovelle!" Kissanomistaja esittelee kissansa: "Tässä on Siru. Kun tulen kotiin, se ehkä katsoo toisinaan minua päin. Se tuli syliini vapaaehtoisesti kerran jouluna 2017".
 2. Koiraihminen toivoo, että hänen koiransa voisi olla ihminen. Kissaihminen toivoo, että voisi itse olla kissa.
 3. Jos sanot koiraa itsekkääksi ja omapäiseksi, saat koiraihmisen vihat päällesi. Jos sanot kissaa itsekkääksi ja omapäiseksi, kissanomistaja on samaa mieltä kanssasi.
 4. Koirilla on omistajia. Kissoilla on henkilökuntaa.
 5. Koiraihminen pitää koiraansa lapsenaan. Kissaihminen pitää kissaansa kuningattarenaan.
 6. Aina, kun koiraihmisistä tehdään uusi tutkimus, koiraihminen jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Kissaihminen toimii samoin kissatutkimusten kohdalla.
 7. Kissaihminen myöntää ensimmäisenä, että hänen kissansa on arvaamaton ja raivokas peto, mutta raivostuu, jos et pidä kissoista.
 8. Koiraihminen neuvoo vieraitaan: "Ei hätää, se on kiltti! Noh, ei saa hyppiä!" Kissaihminen neuvoo vieraitaan: "Voit koittaa koskea sitä yhdellä sormella myötäkarvaan päälaelta, mutta se luultavasti puree sinua silti kohta käteen".   "Kun tulet kotiin kissasi luo." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
 9. Kissanomistaja kehuu lemmikkinsä viehkeyttä ja ylivertaista älyä. Tällä aikaa kissa jää kynnestään kiinni olohuoneen mattoon ja saa hepulin.
 10. Koiranomistaja kehuu lemmikkiään viisaaksi ja tottelevaiseksi. Tällä aikaa koira käy syömässä kissan hiekkalaatikon tyhjäksi – ja tulee sitten häntä heiluen kertomaan, miten nautti siitä.
 11. Koira saa uuden lelun ja tulee esittelemään sitä omistajalleen. Mikä on koiran, on myös sinun.
 12. Kissa huomaa, että olet saanut uuden villapaidan, ja menee välittömästi sen päälle makaamaan, joten et voi saada paitaa yllesi. Mikä on sinun, on myös kissan.
 13. Kissanomistaja ihmettelee, miten koira jaksaa rakastaa ja miellyttää jokaista tapaamaansa ihmistä. Koiranomistaja ihmettelee, miten kissanomistaja jaksaa lemmikkiä, joka on maannut 40 minuuttia pesuhuoneen tuolin alla yksinään.
 14. Kissaihminen pitää koiraihmistä ekstroverttinä. Koiraihminen pitää kissaihmistä introverttinä.
 15. Jos koira herättää omistajansa keskellä yötä, koiraihminen huolestuu: onko se sairas? Jos kissa herättää omistajansa keskellä yötä, omistaja ei huolestu. Kyseessä on normiyö.
 16. Koiraihminen ei tajua, miten kissaihminen saa unta, kun hoitokissa juoksee villiä rallia hänen ylitseen puoli kahden aikaan aamulla.
 17. Jokainen kissaihminen uskoo vakaasti, että juuri hänellä on se taianomainen kissa, joka saa kissoja inhoavan ihmisen ihastumaan kissoihin.
 18. Jokainen koiraihminen uskoo vakaasti, että juuri hänellä on se taianomainen koira, joka saa koiria inhoavan ihmisen ihastumaan koiriin.
 19. Kissaihmisillä on naarmuja käsissään, koiraihmisillä taas kuolaa vaatteissaan. Kummankin vaatteet ovat karvojen peitossa.
 20. Jos pidät sekä koirista että kissoista, jaksat aina ihmetellä kahtiajakoa koira- ja kissaihmisten välillä. Siis haloo, nehän ovat molemmat ihania lemmikkejä!

"Sanotaan, että kissaihmiset ovat hulluja, mutta kissaihmiset eivät ole joka aamu viideltä ulkona keräämässä tuoretta koirankakkaa pikkupusseihin." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

  Uusimmat