19-vuotias lupaus vuosi sitten rankoissa syöpähoidoissa, nyt Manchester Unitedin miehistössä europeliin – "En olisi uskonut"

Manchester United on nimennyt 19-vuotiaan puolustajan Max Taylorin Eurooppa-liiga kokoonpanoonsa. Vuosi sitten sitä ei olisi osannut odottaa, sillä Taylor taisteli päättäväisesti syöpää vastaan.

Taylor oli vuosi sitten kemoterapiassa kivessyövän vuoksi. Hän teki paluun pelikentille lokakuussa Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueessa ja saattaa pelata ensimmäisen ottelunsa seuran edustusjoukkueessa torstaina.

ManU on varmistanut jatkopaikkansa Eurooppa-liigassa ja manageri Ole-Gunnar Solskjär peluuttaa todennäköisesti useampaa nuorta pelaajaa torstain ottelussa FC Astanaa vastaan. Taylorin nimi löytyy pelaajalistalta.

– Tähän aikaan vuosi sitten olin kemoterapiahoidoissani ensimmäisillä viikoilla. En olisi uskonut, että vuotta myöhemmin lähtisin pelimatkalle edustusjoukkueen kanssa, Taylor sanoi seuran nettisivuilla.

– Ole on antanut aika monelle mahdollisuuden päästä joukkueen mukaan ja toivottavasti muutama meistä pääsee pelaamaan.

Ottelu ei välttämättä ole se kaikkein hohdokkain, jossa ManU-debyyttinsä voi tehdä – Eurooppa-liigan kamppailu Kazakhstanissa – mutta Taylorille kyse on jostain suuremmasta.

– Ympäristöllä ei ole väliä, se, että olen mukana on minulle valtava juttu. Tämä on ollut unelmani siitä lähtien, kun muistan potkineeni palloa – että olen Unitedin edustusjoukkueen pelaaja, Taylor tunteilee.

FC Astana-Manchester United -ottelu pelataan torstaina. Suora lähetys C Morella klo 17.40 alkaen! C More esittää kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä!

Lue myös:

    Uusimmat