172 miljoonan lottovoiton jälkeen vaimo otti eron ja ystävät kaikkosivat, joten Adrian vetäytyi kartanoonsa syömään roskaruokaa – "Hän vain haluaa elää nyt hiljaista elämää"

172 miljoonan euron lottopotin napannut brittimies erakoituu kartanossaan 0:52

172 miljoonaa pankkitilillä ei välttämättä ratko kaikkia ongelmia. Sen on saanut karvaasti kokea lottovoittaja Adrian Bayford, 48, jonka yksityselämää brittimediat ova hiljattain ruotineet. 

Ystävät kuvailevat yksinäisen oloisen miehen erakoituneen 9,9 miljoonan euron kartanoonsa ja syövän seitsemän lihapasteijaa päivässä. Paikalliset asukkaat ovat kertoneet olevansa pettyneitä siihen, ettei Bayford ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta paikallisten elinkeinojen ja yrittäjien tukemiseen. 

Jo joitain kuukausia voiton jälkeen Bayford joutui sulkemaan levykauppansa, kun asiakkaita poikkesi enää lähinnä pyytämään ilmaiskappaleita.  

– Hän vain haluaa elää hiljaista elämää nyt, kuvailee levykaupassa työskennellyt Richard Hudspith

Pienellä paikkakunnalla on vaikea elää tavallista elämää.

– Ihmiset saattavat mennä juttelemaan hänen ottaessaan oluttuopin ja ihmettelevät, miksei hän osta shamppanjaa. He yrittävät usuttaa häntä tappelemaan, ja usein se toimii, eräs baarimikko kertoo The Sun -lehdelle.

Useita mullistuksia

Adrian Bayford voitti silloisen vaimonsa Gillian Bayfordin kanssa 148 miljoonaa puntaa, eli noin 172 miljoonaa euroa EuroMillions-lotossa kesällä 2012.

Voittosummalla hänestä tuli 516. rikkain henkilö Britanniassa, yhtä varakas kuin Eric Clapton tai Tom Jones

Hän on joutunut myös kiistoihin vuokralaistensa kanssa. Bayford vuokraa liki 40:ää asuntoa, joiden vuokrien hinnoista on tullut erimielisyyttä. Bayford on nostanut joidenkin asuntojen vuokria, mikä on vuokralaisten mielestä tuntunut kohtuuttomalta ja mielivaltaiselta. Toisaalta vuokralaisten asenteista on paistanut läpi mielikuva siitä, että miljooniensa vuoksi Bayfordin tulisi kustantaa vuokralaistensa asuminen. 

15 kuukautta lottovoiton jälkeen Bayfordin elämä mullistui toistamiseen, kun hänen vaimonsa Gillian päätti ottaa eron miehestään kahdeksan avioliittovuoden jälkeen. Nainen muutti pariskunnan kahden lapsen kanssa Skotlantiin. 

Eron jälkeen Bayfordin rakkauselämä ei ole ottanut tuulta siipiensä alle sitkeistä yrityksistä huolimatta.  

Lue myös:

    Uusimmat