Mainos

Tutkinnanjohtaja 17-vuotiaan naisen murhasta: Poikkeuksellinen tapaus koko Suomessa

7:25

Nokialainen 18-vuotias mies vangittiin tänään 17-vuotiaan tyttöystävänsä murhasta epäiltynä. Tutkinnanjohtaja Pasi Niemisen mukaan tapaus on poikkeuksellinen koko Suomen mittakaavassa.

Nainen löydettiin viikonloppuna elottomana Nokian Kaarikadulla sijaitsevasta asunnosta sängyn alle kätkettynä. Hänen päänsä ympärille oli kääritty ilmastointiteippiä niin, että hänen hengityksensä oli estynyt.

Niemisen mukaan uhrin ja murhasta epäillyn miehen nuori ikä tekee tapauksesta erityislaatuisen. Myös tekotapa on poikkeuksellinen.

– Minun kohdalleni ei ole mitään vastaavaa tullut. En tiedä onko koko Suomessa (sattunut vastaavaa), Nieminen kommentoi tiedotusvälineille Pirkanmaan käräjäoikeudessa tiistaina.

Nieminen kertoo, että murhasta epäiltyä 18-vuotiasta miestä on kuulusteltu ja hän on selvittänyt omaa versiotaan tapahtumien kulusta.

Mies on ollut tapahtuma-aikaan Niemisen mukaan ainakin alkoholin vaikutuksen alaisena.  

– Alkoholilla on ollut osuutta asiaan. Se, liittyykö tapaukseen muita päihdyttäviä aineita, selviää myöhemmin verilausuntojen tultua.

Poliisi on toistaiseksi vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Niemisen mukaan tapauksen tutkinta jatkuu ja poliisi pyrkii selvittämään, mitä asunnossa tapahtui ennen partion saapumista paikalle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.