Mainos

16-vuotiaana Voguessa poseerannut Eden korjasi sukupuolensa miehestä naiseksi – tältä hän näyttää nyt!

Eden Estrada hyväksyi olevansa transsukupuolinen 20-vuotiaana ja aloitti sukupuolenkorjausprosessin.

Los Angelesissa asuva Eden Estrada on menestynyt malli. Aiemmin miesmallina catwalkeja kävellyt ja jopa Vogue-lehdessä esiintynyt Estrada tiesi kuitenkin jo uransa aikana, että on väärässä kehossa. Nyt Estrada jatkaakin uraansa naismallina.

Estrada hyväksyi olevansa transsukupuolinen 20-vuotiaana ja aloitti sukupuolenkorjausprosessin. Nyt hän on läpikäynyt korjaavat leikkaukset.

– Malliurani alkoi ennen korjausprosessia – olin Voguessa 16-vuotiaana. Oli outoa toimia mallina ennen korjauksia, koska kehoni ei ollut kokonaan paikallaan. Nyt, kun toimin mallina, se tuntuu uskomattomalta, Estrada kuvasi Daily Mailin mukaan.

– Lääkehoidot ja korjausprosessi oli tyydyttävin asia, jonka olen elämäni aikana tehnyt. Se, että näkee kehonsa, mielensä ja sielunsa viimein muuttuvan ja tulevan ihmiseksi, joka haluat olla, sitä ei voi kuvailla.

Estrada perusti myös sosiaalisen median tilejä, joilla jakaa kokemuksiaan. Hän on jatkanut mallin töitä, mutta keskittyy nyt sosiaaliseen mediaan ja YouTube-kanavaansa.

– En ole vain transsukupuolinen, olen tavallinen 21-vuotias nainen.

Estrada kasvoi uskovaisessa, konservatiivisessa perheessä. Perhe on kuitenkin tukenut Estradan päätöstä.

– Aluksi perheeni ei tukenut minua lainkaan. Se oli ikävää, mutta annoin heille aikaa, ja asiat ovat nyt aivan eri tavalla.

– Alussa asia oli minulle shokki. Se tuntui hyvin kummalliselta, mutta samalla olen nyt tyytyväinen, koska näen, että hän on onnellinen, ja jos hän on onnellinen, minäkin olen, Estradan äiti kommentoi.

Estradan mukaan sukupuolenkorjauksessa mikään ei ole ollut erityisen pelottavaa.

– Tämä on minun kehoni ja elämäni. Kun täytin 18, tein tavoitteen siitä, että saavuttaisin jokaisen unelman, joka minulla koskaan on ollut. Joten en pelännyt mitään. Halusin sen kivun, leikkaukset, kaiken, halusin vihankin. Halusin sen kaiken tulevan, koska tiedän, että sen hinnan joutuisin maksamaan, jotta tulisin naiseksi, joka nyt olen, Estrada kuvaa.


Lähde: AOP, Dailymail.co.uk

***

4:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.