15 tyylisääntöä, jotka oppii vasta aikuisena – oletko samaa mieltä?

Mikä on Suomi-muodin uusi musta? 16:04

Kun ikää karttuu, myös tyyli kehittyy. Kokemusten kautta moni meistä oppii lisää muodinmaailmasta. The Telegraph listasi asiat, jotka opimme vasta aikuisena.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua Suomi-muodin uudesta mustasta!

Moni meistä saattaa katsoa kauhulla teiniaikojen vaatevalintoja: Miksi laitoin päälleni napapaidan ja minihameen? Tai miksi ylläni on seitsemää eri väriä?

Tyyli ja vaatemaku muuttuvat iän myötä, ja se on hyvä asia. The Telegraph listasi tyylisäännöt, jotka opimme vasta aikuisina. Oletko samaa mieltä?

15 tyylisääntöä, jotka oppii vasta aikuisena

1. Älä koskaan osta pienintä kokoa, johon saat itsesi mahtumaan. Se saa sinut näyttämään kamalalta – ja tuntemaan itsesi kamalaksi. Valitse mieluummin jotain, joka oikeasti sopii.

2. Tuplapitsi, tuplaleopardi ja tuplafarkku voivat toimia, mutta tuplanahka ei ole hyvä idea.

3. Kynähameet näyttävät hyvältä – mutta niiden täytyy olla polveen asti ulottuvia.

4. Sanoivatpa tyyliasiantuntijat mitä tahansa, naruolkaimet eivät ole hyvä idea. Mielikuva yöpuvusta on liian vahva.

5. Mukavuus on tavoiteltavaa, mutta pitäydy niin kutsutussa "hyvässä mukavassa". Et halua näyttää mukavalta kuin nojatuoli, vaan tuntea itsesi mukavaksi näyttämättä siltä. Kipu ei tosin myöskään näytä hyvältä.

6. Saatat ostaa reiteen asti ulottuvat korkeat saappaat, mutta ymmärrät jossain vaiheessa, ettei se ollut hyvä idea.

7. Kyllä, vetoketjuja voi olla liikaa – todella helposti. Pitäydy vain yhdessä.

8. Jos löydät täydelliset housut, osta niitä kolme paria. Täydellisiä housuja on olemassa, mutta niiden valmistaminen loppuu taatusti, kun olet ne löytänyt. Kerralla kannattaa siis varautua – ja sama paitojen kanssa.

9. Kuluneet vaatteet saavat sinutkin näyttämään kulahtaneelta. Yli-iso reikäinen paita huutaa koiden valloitusta ja revennyt hame saa kaikki luulemaan, että se jäi auton oven väliin. Luovu niistä.

10. Miehet eivät ymmärrä kaapumaisia t-paitamekkoja. Luulet näyttäväsi rennolta hipiltä, he luulevat, että olet raskaana.

11. Onnistunut nettitilaus tuntuu siltä, kuin olisit voittanut lotossa. Paketti tuli perille, koko on oikea, materiaali sitä, mitä kuvittelit ja se näyttää hyvältä – se on epätodennäköistä, mutta kun niin käy, mikään ei tunnu paremmalta.

12. Selviät talven läpi yhdellä hyvällä, siistillä takilla.

13. Valkoiset talvitakit saavat sinut näyttämään rikkaalta, kun ne ovat puhtaita. Likaisina ne saavat sinut näyttämään sekopäältä.

14. Älä heitä pois kaikkea, jota et ole käyttänyt vuoteen. Heitä mieluummin pois kaikki, mistä et pidä. Säilytä kaikki, mikä tuottaa sinulle iloa.

15. Mustaa voi käyttää päästä varpaisiin – ja se on tyylikästä.

Lähde: The Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja