15 ongelmaa, jotka vain hyvän maun omaavat ihmiset ymmärtävät

Makusi on niin hyvä, että jokainen ideasi varastetaan heti kaveripiirin käyttöön... Kuulostaako tutulta? Elle-lehti listasi haasteet, joita jokainen trendikäs sisustusintoilija ja muodikas pukeutuja kohtaa.

  1. Kävelit sitten mihin tahansa kauppaan, haikailet aina kalleimpien tuotteiden perään. Etkä edes yritä! Laadun vain tunnistaa jo kaukaa.
  2. Et enää katso television sisustusohjelmia, koska et kestä omituisia ratkaisuja, joita ”ammattilaiset” niissä tekevät.
  3. Samasta syystä et katso muodonmuutosohjelmia. Sinä vain osaisit stailata ihmisiä niin paljon paremmin.
  4. Jos ostat asusteen tai vaatteen, kaveripiirisi matkii sinua pian. Pettämätön makusi on kaikkien tiedossa.
  5. Kun shoppailet kavereidesi kanssa, tunnet usein olevasi mukana heidän henkilökohtaisena shoppaajanaan. Annat niin runsaasti neuvoja, että niistä kannattaisi ehkä laskuttaa!
  6. Instagram-tiliäsi seuraavat muutkin kuin kaverisi. Saat ihailevia viestejä tyylikkäisiin kuviisi.
  7. Et ota selfieitä, vaan kuvia täydellisesti järjestellyistä ruoka-aineista, kirjahyllyistä ja kauniista sisustuskuoseista.
  8. Muutit vuokralle, ja sinua kiellettiin remontoimasta. Et totellut, koska seinistä oli vain ihan pakko saada savunharmaat.
  9. Sinulla oikeasti on kaunis taidekirja esillä sohvapöydällä kotonasi.
  10. Pöyhit sohvatyynysi joka päivä.
  11. Huonekalusi eivät todellakaan ole Ikeasta. Paitsi se yksi vaasi, joka on ironisella tavalla upea.
  12. Jos huonekalusi sattuukin olemaan Ikeasta, sitä ei ikinä arvaisi. Osaat stailata huonekalun näyttämään tuhansien eurojen hintaiselta.
  13. Sukusi ihastelee aina kotiasi, jossa on "niin siistiä". Haluaisit huutaa, että siistiksi päätyy, kun ei kerää rumaa muovikrääsää nurkkiinsa!
  14. Kaverisi tai sukulaisesi on joskus hermostunut, koska alat automaattisesti siivota ja järjestellä hänen kotiaan.
  15. Kun saat lahjan ja sanot ”ei sinun olisi tarvinnut”, tarkoitat sitä. Lahjat eivät yleensä sovi hienostuneeseen makuusi, tai kotisi väriteemaan – eikä sukusi ymmärrä sitä.

***


Lue myös:

    Uusimmat