15 merkkiä, jotka paljastavat, että on todennäköisesti aika erota

Ajatteletko eroa jatkuvasti? Onko hän sinulle ilkeä – tai sinä hänelle? Storypick.com listasi merkit, jotka enteilevät suhteen loppua.

  1. Soittoosi ei vastata. Hän haluaa pitää sinut etäällä. Vastaavasti sinä et viitsi vastata hänelle. Haluaisit vain olla rauhassa!
  2. Jommallakummalla teistä on luottamuspula. Et koskaan voi olla varma, mitä hän on tekemässä, ja kenen kanssa. 

  3. Kun olet hänen seurasssaan, et ole iloinen; olet vihainen. Hän ottaa sinua aivoon ihan koko ajan, vaikkei oikeastaan edes tee mitään. Sydämessäsi tiedät, ettei kyse edes ole hänestä: sinä vain olet kyllästynyt kaikkeen hänessä.

  4. Et halua lapsia, hän haluaa. Ette ole samaa mieltä elämän suurista asioista.
  5. Olet rakastunut toiseen. Kuten exääsi.
  6. Yritätkö koko ajan muuttaa häntä, jotta elämänne olisi "edes siedettävää"? On aika jatkaa matkaa.
  7. Sinäkään et saa olla oma itsesi. Hän nälvii, nalkuttaa ja haukkuu. Se ei ole ok!
  8. Pyörität mielessäsi jatkuvasti ajatuksia, joilla yrität ylipuhua itsesi jäämään. Jankkaat itsellesi "elämä nyt vain on tällaista" ja "kuka nyt muka on onnellinen, ei haihattelu kuulu aikuiseen elämään".
  9. Et ole kiinnostunut hänestä, tai hän sinusta. Ette oikeastaan edes puhu mistään, koska hänen elämänsä ei kiinnosta sinua lainkaan. Jos asutte erillänne, puheluiden ja viestien väli harvenee harvenemistaan – ette ole toistenne prioriteetteja.
  10. Suhde ei etene, vaikka toinen teistä toivoisi sitä. Jos hän on ehdotellut yhteenmuuttoa jo vuosia, tee hänelle palvelus: puhukaa asiat selviksi tai erotkaa.
  11. Hän on sinulle ilkeä – tai sinä hänelle. Jos hän kerran on niin kamala kumppani, tee teille kummallekin palvelus ja lähde.
  12. Suhteessanne ei ole kompromisseja. On vain päätöksiä, jotka sinä/hän tekee, ja toinen seuraa perässä.
  13. Välillänne on kiistämättömän kuuma, seksuaalinen yhteys. Muuta yhteyttä ei sitten olekaan: ette pidä samoista asioista, ette osaa keskustella ettekä edes ikävöi toistenne seuraa – paitsi silloin, kun ajattelette seksiä.
  14. Sinun on selittämättömän paha olla. Ajattelet eroa koko ajan.
  15. Ette ole enää ystäviä.

Sittenkin iloisempaa tunnelmaa? Tässä on vuoden 2016 häävideo:


Lue myös:

    Uusimmat