14-vuotias Stranger Things -sarjan tähti jätti Twitterin – liitettiin homofobisiin meemeihin

Millie Bobby Brown näyttää jättäneen Twitterin jouduttuaan jatkuvan häiriköinnin kohteeksi.

Netflixin Stranger Things -sarjassa Elevenin roolissa nähtävä Millie Bobby Brown poistui hiljattain Twitteristä. Brown on viimepäivinä ollut kyseenalaisen meemikampanjan pääkasvot, kyseisessä vitsissä Brownin Snapchat-kuvien päälle on muun muassa muokattu homofobisia tekstejä.

Aidoilta vaikuttavat Snapchat-muokkaukset ovat saaneet monet ihmiset menemään lankaan ja luulemaan kuvia todeksi. Lumipalloefekti keräsi vitsiin mukaan lukuisia trollauksesta innostuneita ihmisiä. Todellisuudessa Brown on tehnyt työtä kiusaamista vastustaakseen ja on osoittanut tukensa LGBTQ-yhteisölle lukuisia kertoja.

Kaikki sai alkunsa viimevuoden puolella, kun yksi Twitter-käyttäjä vitsaili Brownin käyttäytyneen häntä kohtana rasistisesti. Viimeisen vuoden aikana tunniste #TakeDownMillieBobbyBrown on elänyt omaa hiljaista elämäänsä Twitterissä.

– Se, että homo-twitter on yhdessä päättänyt antaa kuvan Millie Bobby Brownista raivoavana homofobikkona, on mielestäni hauskin asia maan päällä, yksi käyttäjä ilakoi.

Trendi alkoi kerätä kuitenkin nopeasti myös kritiikkiä. Useat huomauttivat, että vaikka kuvat olisivat selkeästi vitsejä, Brown on silti vasta 14-vuotias lapsi, jonka kasvot ovat meemin myötä liitetty useaan otteeseen vihakommentteihin.

– Uhh tämä homofobinen Millie Bobby Brown -meemi on iljettävä.

– Saitte Millie Bobby Brownin sulkemaan Twitter-tilinsä näillä homofobia-twiiteillä, yksi käyttäjä päivitteli.

Viime viikolla Star Wars -näyttelijä Kelly Marie Tran tyhjensi Instagram-tilinsä jouduttuaan lukuisten rasistisien kommenttien kohteeksi. Useat fanit purkivat Star Wars: The Last Jedi -elokuvaa kohtaan kokemaansa vihaa haukkumalla Trania, joka näytteli fanien mielipiteet jakanutta Rose-hahmoa. Tran sai tukea niin Star Wars -legenda Mark Hamillilta kuin elokuvan ohjanneelta Rian Johnsonilta

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat