14-vuotiaan tytön ruumis löytyi Seine-joesta, kaksi teiniä pidätetty murhasta epäiltynä – taustalla kiusaamista ja mustasukkaisuutta

Pariisissa, Ranskassa, teini-ikäinen tyttö ja poika on pidätetty sen jälkeen, kun 14-vuotiaan tytön ruumis löydettiin Seine-joesta. Tapaukseen epäillään liittyvän rajua kiusaamista.

Tytön ruumis löydettiin maanantai-iltana paikallista aikaa, kertovat BBC ja Le Monde.

Vain muutamaa tuntia myöhemmin Ranskan poliisi pidätti murhasta epäiltynä tytön ja pojan, jotka ovat molemmat 15-vuotiaita.

Poika kertoi äidilleen lyöneensä tyttöä

Pidätetyn pojan äiti soitti maanantaina alkuillasta poliisille. Kun hänen poikansa oli tullut tyttöystävänsä kanssa kotiin, poika oli kertonut äidilleen lyöneensä tyttöä, jonka kanssa hänellä oli romanttinen suhde ja tyttö oli pudonnut jokeen.

Le Monden mukaan pojan vaatteissa oli verta.

Äiti kiiruhti tapahtumapaikalle ja löysi verisen hansikkaan, jossa oli tuppo hiuksia. Ennen kuin hän palasi kotiin, teinipariskunta oli vaihtanut vaatteet ja lähtenyt kaverinsa luokse.

Poliisin mukaan tytön kasvoilta ja päästä löydettiin voimakkaiden iskujen aiheuttamia jälkiä. Tarkka kuolinsyy selviää ruumiinavauksessa.

Taustalla kiusaamista ja mustasukkaisuutta?

Kun tyttöä ei maanantaina kuulunut kotiin, äiti ilmoitti tämän poliisille kadonneeksi. Uhrin äiti oli tehnyt myös poliisille ilmoituksen kiusaamisesta.

– Hän sanoi minulle "äiti, minulla on isoja ongelmia. Eräs tyttö ja poika uhkasivat tappaa minut", uhrin äiti kertoi ranskalaismedialle.

Kaikki kolme nuorta opiskelivat samalla koulussa Argenteuilissa. Muut oppilaat kertoivat AFP:lle, että uhrista oli levitetty Snapchatissa alusvaatekuvia.

– [Pidätetty] tyttö kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että [uhri] oli huora, yksi oppilaista kertoi medialle.

Lue myös:

    Uusimmat