13-vuotias Diana Bourtovski häikäisi upealla äänellään – Krista Siegfrids: "Pääset vielä Euroviisuihin joku päivä"

Talent Suomi -ohjelman toisessa semifinaalissa nähtiin jälleen upeita esityksiä.

Talent Suomi -ohjelmasta nähtiin sunnuntaina 28.3. toinen semifinaalilähetys suorana Hämeenlinnan Verkatehtaalta.

Upeita esityksiä ja koskettavia kohtaamisia paikan päällä pääsivät todistamaan tähtituomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson,HP Parviainen sekä Jorma Uotinen. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. 

Kuudessa ensimmäisessä jaksossa nähtiin laaja kirjo erilaisia koe-esiintymisiä, joista yhteensä 21 on edennyt kolmeen suorana lähetyksenä nähtävään semifinaaliin.

Toisessa semifinaalissa yleisön äänistä kilpaili muun muassa upealla äänellään ihastuttanut 13-vuotis Diana Bourtovski. Esikarsinnoissa tuomarit hurmannut nuori laulajan alku sai jälleen vuolaita kehuja osakseen. 

– Olet todella lahjakas. Olet jotenkin ikäistäsi lahjakkaampi ja kypsempi ja se kuuluu myös äänessäsi, Lawson kiitteli. 

– Olet todella hyvä laulaja. Tämä oli melkein Euroviisu-esitys! Uskon, että pääset vielä Euroviisuihin joku päivä, Krista Siegfrids hehkutti. 

– Odotan innolla sinun tulevaisuutta ja sitä, kun sinun artisti-minä kasvaa ja kehittyy, HP Parvianen lisäsi. 

Lappeenrannasta kotoisin oleva Diana on intohimoinen laulajan alku. Diana on musiikkiluokalla, ja haaveilee tulevaisuudessa pääsevänsä Sibelius-Akatemiaan opiskelemaan laulua.

Diana on rakastanut pienestä pitäen laulamista. Hän kokee, että antaa sitä kautta ihmisille iloa. Diana kertoo, että musiikki on aina hänen sydämessään ja hän kuuntelee musiikkia aina kun vain voi. Hän harrastaa laulua muun muassa laulamalla Lappeenrannan isossa kaupunginorkesterissa. 

Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 11.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta.

Finaalin jälkeen sunnuntaina 18.4. Talent Suomi: Parhaat hetket -erikoisjaksossa nautitaan kahden viimeisimmän kauden tähtihetkistä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja