Espoolainen perhe perusti bändin – HP Parviaiselta koskettava kommentti: "Lämmittää sydäntä nähdä perhe tekemässä yhdessä jotain tällaista"

2:48
Katso videolta espoolaisen perheen esitys!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 7.3. nähdään viides esikarsintajakso. Viidennessä jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja, jotka ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Viidennessä esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan lumuovasta musiikkiesityksestä. 

Espoosta Talentiin saapuvaan perhebändi Familyyn kuuluu vanhempien Erikan ja Apan lisäksi lapset Mimosa, 13, Jemina, 11, ja Nooa, 8.  Perheellä on yhteinen bändi, jonka kanssa he ovat musisoineet noin kaksi vuotta.

Jokaisella on oma roolinsa bändissä: Mimosa on vahva soul-laulaja, jota vanhemmat kuvailevat perheen omaksi Aretha Frankliniksi, Jeminalla on heleä ja herkkä lauluääni, Nooa soittaa rumpuja ja djembeä, Apa soittaa pianoa ja laulaa, ja Erika laulaa. 

Talent-tuomari ihastuvat erityisesti siihen, että perhe haluaa tehdä yhdessä musiikkia ja harrastaa. 

– Lämmittää todella paljon sydäntä nähdä perhe tekemässä yhdessä jotain tällaista erityisesti aikana, jolloin puhutaan siitä, ettei kaikilla perheillä ole edes aikaa syödä yhdessä, HP Parviainen sanoo.

Musiikki on ollut pariskunnalle elämän mittainen matka. Apa on harrastanut pianon soittoa pitkin elämää, ja kun pari meni naimisiin parikymppisinä, huomasi hän myös Erikan piilevät laululahjat.

He alkoivatkin tehdä musiikkia yhdessä, mutta yhteinen harrastus hiipui ensimmäisen lapsen syntymän myötä vuonna 2007. Lasten kanssa he ovat kuitenkin saaneet uutta intoa ja näkökulmaa musisoimiseen. Talenttiin osallistumisella Family haluaa inspiroida muitakin suomalaisperheitä musisoimaan ja harrastamaan yhdessä.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jakso on katsottavissa myös C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja