Mainos

12-vuotiaalle tytölle diagnosoitiin flunssa – kuoli vain päiviä myöhemmin: "Se ei ole reilua"

Alyssa oli ollut sairaana ennenkin, eikä perhe osannut huolestua hänen tilastaan.

Kun 12-vuotias Alyssa Alcaraz lähetettiin koulusta kotiin kesken päivän, perhe oletti hänen sairastuneen "pöpöön". Oksenteleva tyttö vietiin lääkärille seuraavana päivänä, ja hänellä diagnosoitiin influenssa. Totuus oli kuitenkin lopula toisenlainen, kertoo Fox news.

Äiti Keila Linon mukaan tilanne ei ollut uusi: Alcaraz oli ollut sairaana ennenkin, eikä perhe osannut huolestua. Neljän päivän ajan Alcarazin kunto heikkeni. Hänen ruokahalunsa katosi, hengittäminen oli vaikeaa eikä hänen ollut nälkä.

Lopulta Lino vei Alcarazin ensiapuun. Lääkäri halusi sulkea pois aivokalvontulehduksen; testiä oltiin juuri tekemässä, kun Alcarazin sydän pysähtyi. Vain tuntien kuluttua hän oli kuollut.

Linon mukaan Alcarazin tila johtui septisestä shokista, jonka aiheutti vereen päässyt infektio. Perhe on surun murtama, mutta Lino ei ole yllättynyt flunssadiagnoosista. 

– Tiedän, että juuri nyt, influenssakaudella, klinikat, sairaalat, kaikki ovat vain kiireisiä ja olettavat, että se (influenssa) kaikilla on. Mutta kyse on enemmästä, äiti sanoo.

Hän kuitenkin huomauttaa, että tytön olisi voinut pelastaa yksinkertainen verikoe. Neljän lapsen äiti Lino haluaa varoittaa tarinallaan muita ja kannustaa perheitä vaatimaan testejä itselleen ja perheenjäsenilleen.

– Haluamme tehdä jotain tyttömme puolesta ja muuttaa asioita jotenkin, Lino kommentoi.

– Se ei ole reilua. Tiedämme, ettei se ole reilua. Emme halua kostoa. Haluamme muutoksia. Haluamme, että tästä seuraa jotain positiivista.

Lähde: Foxnews.com

***

13:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.