12 000 Big Macia 30 vuoden aikana – tältä amerikkalaismies näyttää nyt!

64-vuotias amerikkalaismies on syönyt hurjan määrän hampurilaisia 30 vuoden aikana.

Tästä ei hampurilaishimo enää pahene: amerikkalainen 64-vuotias Dennis Rosenlof aloittaa jokaisen aamunsa McDonald'sin Big Mac -aterialla. Näin Rosenlof on tehnyt jo 30 vuoden ajan, joten herra on ahminut suihinsa yhteensä yli 12 000 aamiaishampurilaista.

Vietnamin sodan veteraani, nykyään sähkötarvikemyyjänä työskentelevä Rosenlof voi pitkään jatkuneesta hampurilaishimostaan huolimatta mainiosti. Rosenlof syö viikottain keskimäärin 10 Big Mac -hampurilaista, eikä ruokavalioon kuulu paljon muuta. Sunnuntaisin hän nauttii vaimonsa tekemän aterian perheen kesken.

– Maanantaisin syön yhden Big Macin, tiistaisin kaksi, keskiviikkoisin yhden, torstaisin kaksi, perjantaisin yhden tai kaksi ja lauantaisin aina kaksi, Rosenlof kertoo ABC Newsille.

ABC Newsin haastatteleman terveysasiantuntijan mukaan Rosenlofin ruokavaliosta puuttuu runsaasti ihmisille tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja kuitua. Mutta koska Rosenlof ei syö päivittäin paljon muuta kuin aamiaishampurilaisensa, ei hän myöskään syö liikaa kilokaloreita päivän aikana. Rosenlofin mukaan hänen terveydentilansa on hyvä kolesterolia myöden.

– Hampurilaiseni sisältää lähes kaikki ruokaympyrän ainekset, Rosenlof perustelee.

Mutta miltä Rosenlof sitten näyttää syötyään 30 vuoden ajan hampurilaisia? Katso ABC Newsin uutisvideolta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja