11-vuotias poika pahoinpideltiin vantaalaiskoulussa: rehtori joutui ankaran ryöpytyksen kohteeksi somessa – kertoi tekevänsä kommenteista tutkintapyynnön

Kytöpuiston koulun rehtori on joutunut Twitterissä ankaran ryöpytyksen keskelle.

Tiistaina 15. syyskuuta Vantaan Kytöpuiston koululla tapahtui välitunnin aikana vakava väkivallanteko, kun 11-vuotias poikaa pahoinpideltiin.

Pahoinpitely on saanut runsaasti julkisuutta sosiaalisessa mediassa, kun uhrin sisko kirjoitti asiasta kirjoituksen, jossa hän peräsi toimia, jotta kouluun saataisiin turvallinen oppimisympäristö. Hänen mukaansa kiusaaminen oli jatkunut koko syksyn ja se oli koulun tiedossa.

Tapahtumien jälkeen Kytöpuiston koulun rehtori Maarit Hosio on saanut osansa sosiaalisen median huomiosta ja joutunut muun muassa Twitterissä ankaran ryöpytyksen kohteeksi.

Hänen aiemmat julkaisunsa ovat täyttyneet kommenteista, joissa muun muassa kehotetaan ankarin sanoin naista eroamaan tehtävästään ja joissa häntä syytetään siitä, ettei hän ole kantanut vastuutaan tilanteessa. Kielenkäyttö kommenteissa ei ole kaikilta osin kovinkaan kaunista.

Keskiviikkoaamuna Hosio julkaisi Twitter-tekstin, jossa hän kertoi, ettei aio kommentoida koulussaan tapahtunutta väkivallantekoa millään tavalla. Hän vaikuttaa saaneensa tarpeekseen ilkeistä ja asiattomista kommenteista, ja kertoo tekevästä seuraavaksi tutkintapyyntöjä useista häneen kohdistuneista kommenteista.

Myöhemmin keskiviikkona Hosio oli poistanut tuoreimman kirjoituksensa Twitter-tililtään. Myös tähän kirjoitukseen ehti ennen sen poistamista tulvia kritiikkiä rehtorin toimista.

Lue myös:

    Uusimmat