Mainos

11 syytä, miksi kissanaiset ovat hyvää vaimomateriaalia

Etsitkö luotettavaa kumppania, jolle on helppo puhua? Jos vastasit kyllä, kissanomistajat ovat juuri sinua varten. 

Kissojen omistajat ovat useista ennakkoluuloista poiketen monellakin tapaa hyviä tyttöystäväkanditaatteja.

Lue syyt siihen, miksi kissanainen saattaa olla sinulle se oikea.

1. Heillä on iso sydän

Yksi asia, jos mikä, on varmaa. Nimittäin se, että kissaihmisillä on suuri sydän. Ei ole väliä, onko heidän kissansa pelastettu löytökodista tai ostettu hyvästä pentueesta, he rakastavat lemmikkiään yli kaiken. Tämä ei todellakaan tarkoita sitä, että kaikki huomio kiinnittyisi kissaan. Ei suinkaan. Kissaihmisillä on paljon rakkautta, jota he haluavat levittää ympärilleen.

2. He tietävät, miten elämän saa tasapainoon

Kissaihmisen kanssa seurustelevan ei tarvitse pelätä sitä, että puoliso muuttuisi takertuvaksi. Kuten kaikki kissojen elämää seuranneet tietävät, tasapainoiseen elämään vaaditaan sopivassa suhteessa rakkautta ja omaa aikaa.

3. Eivät pelkää sitoutumista

Jos etsit tyttöystävää, joka ei pelkää tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia, kissanainen on juuri sinua varten. He ovat sitoutuneet huolehtimaan kissasta koko sen eliniän, joten miksi he eivät sitoutuisi myös parisuhteeseen. Mutta aivan kuten kissankin hankinnassa, tämä nainen ei sitoudu parisuhteeseen hetken mielijohteesta.

4. He osaavat nauraa

Kissavideot eivät olisi suosittuja, jos kissat eivät olisi hauskoja. Kissaihmiset tietävät tämän, ja mikä parasta, he osaavat myös nauraa niille. Jos siis etsit huumorintajuista naista, tiedät nyt mitä etsiä.

5. Vastuullisuus tulee luonnostaan

Kissojen omistajat ovat vastuullisia, sillä heidän tulee huolehtia lemmikkinsä hyvinvoinnista monin tavoin. Viedä eläinlääkäriin ja puhdistaa hiekkalaatikko säännöllisesti. Kissanaiset ovat kuin äitejä kissoilleen, joten voidaankin sanoa, että he ovat luonnostaan vastuullisia. Tämä tieto voi olla hyväksi tasapainoista parisuhdetta etsivälle. 

6. He eivät juokse karkuun

Vaikka kissat ovatkin ihania, ne järjestävät aika ajoin ei-niin-mieluisia yllätyksiä. Kissojen omistajat tietävät, miltä tuntuu herätä keskellä yötä siivoamaan kissan oksennusta tai hävittää kotiin tuotu kuollut ”yllätys”. Kissojen omistajalle pakoon juokseminen ei ole vaihtoehto, vaan he kohtaavat vastoinkäymiset mukisematta eivätkä anna helposti periksi.

7. Arvostavat yksinkertaisuutta

Pienet asiat ovat monesti niitä, jotka tekevät meidät onnellisiksi. Kissaihmiset osaavat arvostaa yksinkertaisia asioita ja nauttia elämästä. Mikä olisikaan parempaa kuin istua sohvalla kehräävä kissa sylissä tai rakastava puoliso kainalossa?

8. He ovat uskollisia

Kissaihmisten uskollisuus ilmenee niin lemmikin ja omistajan kuin puolisoidenkin välillä. Kissanomistajat eivät päästä ketään heidän ja kissojensa väliin. Sama tapahtuu myös juuri sen oikean kumppanin kanssa. Jos ryhdyt seurustelemaan kissaihmisen kanssa, voit olla varma, että kukaan ei tule väliinne.

9. Jakavat kaiken

Kissanomistajat ovat tottuneet jakamaan asioita. He jakavat niin kotinsa kuin sänkynsäkin lemmikkinsä kanssa. Kissanainen ei siis pelästy, jos tuot hammasharjasi hänen kylpyhuoneeseensa tai käytät kysymättä hänen jääkaappiaan. Seurustelusi kissanaisen kanssa tarkoittaa sitä, että ei ole olemassa sinun ja minun tavaroita ja asioita, vaan kaikki on yhteistä.  

10. He ovat onnellisimpia

Tämä on totta! Tiede on monta kertaa osoittanut, että lemmikit auttavat taistelussa monia mielenterveysongelmia, kuten masennusta vastaan. Lemmikit auttavat myös torjumaan tehokkaasti stressiä ja tarjoavat sekä emotionaalista että sosiaalista tukea. Kukapa meistä ei haluaisi seurustella onnellisen ihmisen kanssa?

11. Kommunikointi ja kuuntele avainasemassa

Kissanaisen kanssa seurustelevan ei tarvitse pelätä hiljaisia hetkiä, sillä he puhuvat kissoilleen alati niin iloista kuin suruista. Tämä lajien välinen kommunikointi antaa hyviä käytäntöjä myös pariskunnan väliseen keskusteluun. Jos haluat naisen, jonka kanssa kommunikointi pelaa, valitse siis kissanainen.

Ja jos kissan karvat ärsyttävät, testaa tämä videoniksi:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.