108-vuotiaalla on 12 lapsenlapsenlapsenlasta – ja viimein yhdellä heistä on jotain, mikä sai hänet liikuttumaan

1:10

Esmond Allcockilla on kuusi lasta, 17 lapsenlasta, 36 lapsenlapsenlasta ja 12 lapsenlapsenlapsenlasta, mutta vasta tuoreimmalla tulokkaalla on sama etunimi kuin hänellä!

Yllä olevalla videolla esitellään koirakävelyitä, jotka tuovat iloa vanhuksille!

Kanadan vanhimmalla miehellä on viimein jotain, mistä hän on kauan haaveillut. Esmond Allcockilla on kuusi lasta, 17 lapsenlasta, 36 lapsenlapsenlasta ja 12 lapsenlapsenlapsenlasta, mutta vasta tuoreimmalla tulokkaalla on sama etunimi kuin hänellä, kertoo Global News. Esmond itse on 108-vuotias.

"Aviomieheni alkoi itkeä ja sanoi, että se on täydellinen nimi"

Vauva-Esmondin äiti tiesi jo 20. raskausviikolla, että antaisi lapselleen tämän iso-iso-iso-isän nimen. Kun vanhempi Esmond sai puhelimitse tietää, että hänen sukunsa laajenee taas, mies huomautti, ettei kukaan lapsista vielä kanna etunimenään hänen nimeään.

– Jo edesmenneen enoni keskimmäinen nimi oli Esmond, ja niin oli myös isäni ja serkkuni keskimmäinen nimi. Mutta kellään ei ollut nimeä etunimenään, lapsen äiti Jenna Lehne sanoo.

– Aviomieheni alkoi itkeä keittiön pöydän ääressä ja sanoi, että se on täydellinen nimi. Saimme juuri tietää, että lapsi on poika, ja se oli jo hänen nimensä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

"Hän kyselee aina, miten hänen kaimansa voi"

Lehne on saanut pitää isoisän elämässään 30 vuoden ajan. Iso-Esmond tapasi pikku-Esmondin vuonna 2017.

– Hän ojensi välittömästi kätensä ja piteli poikaa koko ajan, Lehne kuvaa.

Iso-iso-isoisä oli nimikaimastaan kiitollinen. 

– Hän hoki (lapsi-Esmondille) "et tiedä, mitä tämä merkitsee minulle", ja minä vain halusin itkeä. Mies ei tiedä, mitä tämä merkitsee minulle.

Esmond on sosiaalisessa mediassa pyytänyt kuvia pikku-Esmondista. Iästään huolimatta vanhempi Esmond on aktiivinen netissä ja on usein tekemisissä perheensä kanssa.

– Hän rakastaa perhettään niin paljon ja puhuu aina siitä, miten hyvännäköisiä hänen lapsenlapsensa ovat. Hän kyselee aina, miten hänen kaimansa voi, Lehne kuvaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja