Lionel Messi lähetti koskettavat terveiset – 100-vuotias syntymäpäiväsankari ei voinut uskoa silmiään

Jalkapallon supertähti Lionel Messi lähetti sydäntä liikuttavat terveiset 100 vuotta täyttäneelle Messi-fani Hernanille. Aiheesta kertoo Marca.

Hernan on suuri argentiinalaisen kannattaja ja hän kirjaa paperille kaikki Messin viimeistelemät osumat. Hernanin pojanpoika näytti Messin lähettämät terveiset tälle.

– Hei Hernan! Kuulin tarinasi ja se vaikuttaa minusta hullulta, että kirjaat maaleja noin. Halusin siksi lähettää sinulle ison halauksen ja kiittää siitä, mitä teet, kaikesta seurantatyöstä, Kaikkea hyvää, nähdään, Messi sanoi videolla.

Kyyneliä pidätellyt Hernan ei voinut uskoa silmiään, vaan kysyi pojanpojaltaan, että onko videolla tosiaan Messi. Hän lähetti videolla omat terveisensä argentiinalaistähdelle.

– Messi, tämä on ollut uskomaton yllätys. Olen aina seurannut sinua ja tulen aina seuraamaan. Kävelen loppuun asti takanasi, Hernan sanoi.

34-vuotias Messi on tällä hetkellä vapaana pelaajana, mutta useat lähteet ovat kertoneet, että argentiinalainen olisi tekemässä pitkän jatkosopimuksen Barcelonan kanssa. Messi voitti vastikään Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen Copa American ja hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Katso alta Messin liikuttava viesti ja Hernanin reaktio.

Lue myös:

    Uusimmat