Lionel Messin uusi osoite selvillä? Salakuvaajan video levisi sosiaalisessa mediassa

Puheet Lionel Messin paluusta Barcelonan paitaan kiihtyvät. Toimittaja Toni Juanmarti jakoi Twitterissä videon, jolla näkyy Messin isä Jorge Messi ja Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta menossa yhteiseen tapaamiseen.

Messin jäähyväiset PSG:ssä saivat synkän jälkimaun, kun pariisilaisyleisö buuasi argentiinalaiselle ottelun päätyttyä. Jo aiemmin oli vahvistunut, että ottelu on Messin viimeinen seurassa.

35-vuotiasta Messiä huhuttiin aiemmin Saudi-Arabiaan, mutta supertähden isä on kieltänyt tämän. Paluu Barcelonaan on myös ollut spekulaation aiheena, mutta suuri kysymysmerkki on ollut katalonialaisseuran talousasiat.

Barcelonaan palaaminen sai uutta pontta alleen vastikään, kun espanjalaislähteiden mukaan seuran kannattavuussuunnitelma on saanut hyväksynnän La Ligalta ja Messin siirrolle on näytetty vihreää valoa.

Sosiaaliseen mediaan levinneellä videolla nähdään Messin isä ja Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta menossa yhteiseen tapaamiseen. Jorge Messi vahvisti myöhemmin, että hänen poikansa haluaa palata Barcelonaan.

– Leo haluaa palata ja minä haluan hänen palaavan. Se on mahdollista, Jorge Messi sanoi toimittaja Fabrizio Romanon mukaan.

Messi on pelannut Barcelonan edustusmiehistössä kaikki kilpailut huomioiden 778 ottelua ja tehnyt 672 maalia. Messi pelasi kaksi edellistä kautta PSG:n paidassa.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat