10-vuotias poika teki jäätävän tempun kesken NHL:n suomalaisilotulituksen – video taidonnäytteestä leviää

Anton Lundell 0+5, Patrik Laine 2+0, Aleksander Barkov 1+0 – tästä näet Columbuksen ja Floridan välisen ottelun ja suomalaisilotulituksen kohokohdat.

10-vuotias Columbus Blue Jacketsin fani Cooper Dennie sai hetkensä jääkiekon NHL-ottelun erätauolla ja käytti sen mykistävällä tavalla hyväkseen.

Cooper pääsi ampumaan rangaistuslaukausta Columbuksen ja Florida Panthersin välisen pelin erätauolla. Huima suoritus on kerännyt suosiota viraalina hittinä sosiaalisessa mediassa.

Cooper nimittäin nosti kiekon ilmaan, pyörähti akselinsa ympäri ja kiepautti samalla pelivälineen vauhdikkaasti verkon perukoille. Hämmästyttävän taidokas maali ilmaveivillä!

Cooperin isä Brian kertoi NHL:n verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa kysyneensä pojaltaan päivän aikana, oliko tämä hermostunut.

– Hän sanoi: "En. Tulen naulaamaan sen", Cooper oli ilmoittanut itsevarmasti.

Cooper oli jo syksyllä miettinyt yrittävänsä isoa maalia, kun hän sai tietää, että hänen edustamansa Columbus Capitals -joukkue pääsisi osallistumaan rankkarihaasteeseen erätauolla Blue Jacketsin ottelussa. Cooper oli sen jälkeen harjoitellut ilmaveivirankkaria lukuisin toistoin.

– Minulla oli itseluottamusta ja ajattelin ehdottomasti, että pystyisin tekemään sen, hän raportoi.

Kun suoritus todella onnistui, Cooper vilkaisi katsomoon.

– Näin kaikki tyypit ja he olivat, että "voi luoja". He huusivat ja kirkuivat. Näin jokun läikyttävän kaljaansa. Se oli todella hauskaa, Cooper sanoi.

Klippiä Cooperin maalista on jaettu valtoimenaan sosiaalisessa mediassa. Blue Jackets on uudelleentwiitannut monia päivityksiä maalista.

Suomalaisshow pelissä

Itse ottelussa nähtiin väkevää suomalaistulitusta. Floridan suomalaistulokas Anton Lundell nakutti viisi syöttöpistettä ja kapteeni Aleksander Barkov teki yhden maalin. Columbuksen Patrik Laine maalasi puolestaan kahdesti.

Vierasjoukkue Florida voitti taiston osumin 8–4.

Voit ihastella ottelun kohokohdat ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat