10-vuotias poika kuoli pudottuaan betonipilarin sisään Vietnamissa

10-vuotias poika kuoli pudottuaan betonipilarin sisään Vietnamissa 0:13
Videolla näkyy, kun poika putoaa rakennustyömaan 35-metrisen pilarin sisään.

10-vuotias poika putosi uudenvuodenaattona rakennustyömaalla kapeaan kuiluun Vietnamissa, kertoo muun muassa The Guardian ja BBC.

Valtion tiedotusvälineet vahvistivat pojan kuolleeksi keskiviikkona.

Poika putosi rakennustyömaalla 35-metrisen pilarin sisään kuilusta, joka oli halkaisijaltaan vain 25 senttimetriä. Poika oli ollut etsimässä rautaromua ystäviensä kanssa.

– Viranomaiset ovat todenneet uhrin kuolleeksi ja yrittävät saada hänen ruumiinsa talteen hautajaisia varten, Dong Thapin maakunnan apulaisjohtaja Doan Tan Buu kommentoi vietnamilaislehdelle.

Pojan kuultiin huutavan apua pian putoamisensa jälkeen. Pelastajat kertoivat, etteivät he saaneet pojalta enää vastausta, kun he laskivat kameran kuiluun maanantaina.

Tan Buu kertoo, että poika ei saanut tarpeeksi happea selvitäkseen. Hän oli saanut myös useita vammoja.

Pojan pelastamiseen käytettiin lähes 100 tuntia. Maaperää pilarin ympäriltä yritettiin pehmentää, jotta pelastajat saisivat vedettyä pilarin ylös. Kuiluun pumpattiin myös happea.

Pelastusoperaatioon osallistui BBC:n mukaan satoja sotilaita ja insinööriasiantuntijoita.

Aiemmin keskiviikkona Vietnamin pääministeri Pham Minh Chinh oli kehottanut pelastajia ja paikallisia viranomaisia ottamaan käyttöön kaikki tarvittavat välineet ja voimat.

Lue myös:

    Uusimmat