Mainos

10 valhetta, joita pidämme totuuksina – älä usko näitä!

Elämässä kohtaamme usein ajatuksia, joita pidämme automaattisesti totuuksina. Monet näistä ajatuksista ovat negatiivisia, joten vuosien saatossa ne voivat käydä raskaiksi.

Niksien ammattilainen Mark Chernoff on listannut 10 valhetta, jotka uppoavat suureen osaan meistä täytenä faktana.

Yksin olet yksinäinen

Yksinään elävä ei välttämättä ole yksinäinen, eikä parisuhde tee ihmisestä automaattisesti onnellista. Jos asiat eivät tunnu luistavan, kokeile viettää aikaa elämäsi tärkeimmän ihmisen, eli sinun itsesi kanssa.

Olet onnellinen, kun sinulla on kaikki haluamasi

Onnellisuus ei tarkoita, ettet halaja mitään. Onnellisuutta on se, kun olet kiitollinen siitä, mitä sinulla on ja olet kärsivällinen tulevaisuuden suhteen. Elät hetkessä, jota tulet vielä muistelemaan kaiholla.

Kipu näkyy ulospäin

Älä ikinä aliarvioi toisen ihmisen kipua. Toiset ihmiset ovat vain parempia piilottamaan kipunsa – et voi nähdä, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu. Jos sinulla on aikaa tuomita muita ihmisiä, sinulla ei ole riittävästi tekemistä.

Elämän tulee olla tietynlaista

Meillä on aina mahdollisuus valita, miten reagoimme siihen, mitä elämä eteemme heittää. Päästä irti ihanne-elämän ajatuksesta ja syleile kohtaamaasi todellista elämää. 

Sinun täytyy olla tietynlainen

Kun lakkaat vertailemasta itseäsi muihin ihmisiin tai kuviteltuihin versioihin itsestäsi, huomaat, että rauha on todellinen asia, eikä mielikuvituksen tuotetta.

Vain harvoilla ja valituilla on mahdollisuus upeaan elämään

Jos sanot itsellesi herätessäsi, että "tästä tulee hyvä päivä" ja menet nukkumaan sanomalla "tänään oli hyvä päivä", tulet myöhemmin huomaamaan eläneesi hyvää elämää.

Vaikeat ajat ovat tarpeettomia

Toisinaan asioiden on mentävä pieleen ennen kuin hyviä asioita voi tapahtua. Joskus sinun on päästettävä vääriä ihmisiä ulos elämästäsi, jotta voit päästää oikeita sisään. Hyvän mukana voi joutua päästämään sisään myös vähän pahaa, tietäen, että se on mahdollisuus oppia.

Vahvuus tarkoittaa, ettei tunne kipua

Todellisuudessa vahvimmat ihmiset ovat heitä, jotka tuntevat kipua, hyväksyvät sen, oppivat siitä ja taistelevat tiensä sen läpi. 

Aina voi feikata

Rakasta ennen kuin sanot "rakastan sinua", ole kiitollinen ennen kuin sanot "kiitos", ole nöyrä ennen kuin sanot "anteeksi". Kun tarkoitat, mitä sanot, sanoilla on suurempi merkitys ihmissuhteissasi.

Unelmointi on ajanhukkaa

Mielikuvitus on kyky nähdä pintaa syvemmälle. Se, mitä näemme on yleensä vain pieni osa siitä, mikä todella on mahdollista.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja