Mainos

10 tärkeää asiaa, jotka sinun tulisi kertoa rakkaillesi

Rakkaita ihmisiä ei tulisi koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Tästä syystä heille tulee myös kertoa, kuinka paljon he sinulle merkitsevät.

Muutaman sanan ääneen lausuminen voi parhaillaan vahvistaa kahden ihmisen välistä kiintymystä ja vahvistaa suhdetta.

Tässä kymmenen tärkeää asiaa, jotka olisi hyvä sanoa ääneen päivittäin.

1. ”Luotan sinuun”

Luottamus on jokaisessa suhteessa äärimmäisen tärkeää. Siksi onkin tärkeää, että sen myös kertoo ääneen. Kerro rakkaimmillesi, että luotat heihin ja tunnet olosi heidän kanssaan turvalliseksi. Ilmaise, että haluat säilyttää luottamuksen ja tehdä sen eteen jatkuvasti töitä.

2. ”Ikävöin sinua”

Jos olet kaukosuhteessa tai muuten vain erossa rakkaastasi pidemmän aikaa, on tärkeää ilmaista, että toista myös ikävöi. Tämä viestii rakkaallesi, että hänellä on sinulle suuri merkitys ja että arvostat häntä paljon.

3. ”Olen pahoillani”

Nämä kaksi sanaa ovat voimakkaampia kuin uskoisitkaan – varsinkin vaikeina hetkinä. Toisinaan on viisaampaa tyytyä pahoitteluun kuin sanoa viimeinen sana. Riitely voi hiljalleen rikkoa parisuhteen perusteita, joten valitse taistelusi tarkkaan.

4. ”Kunnioitan sinua”

Osoita kumppanillesi, että arvostat häntä juuri sellaisena ihmisenä kuin hän on – et ainoastaan hänen ulkonäkönsä, charmin, työpaikkansa tai muiden pinnallisten asioiden vuoksi. Usein kun on helpompaa kehua toista hänen saavutusten vuoksi kuin muistuttaa, kuinka hieno ihminen hän on juuri sellaisena kuin on.

5. ”Näytät hyvältä”

Ulkoisten piirteiden kehumista ei kuitenkaan sovi unohtaa. Vaikka kumppanisi ei kokisikaan epävarmuutta ulkonäkönsä suhteen, on tärkeää muistuttaa, että pidät häntä viehättävänä. Joka ikinen muistutus voi myös parhaimmillaan kohottaa rakkaasi itsetuntoa.

6. ”Olen kiitollinen sinusta”

Muistuta rakkaimmillesi, mitä kaikkea he tuovat elämääsi: huolenpitoa, ystävyyttä, kiintymystä vai kauniita hetkiä? Kerro heille, kuinka kiitollinen olet siitä, että he ovat elämässäsi.

7. ”Olen aina tukenasi”

Elämään mahtuu rutkasti haasteita, joissa läheisen ihmisen tuki on elintärkeää. Muistuta rakkaillesi, että olet aina heidän tukenaan, kun elämä potkii. Pelkkä tieto siitä, että joku tukee sinua aina, voi parhaillaan rohkaista tavoittelemaan unelmiaan entistä rohkeammin.

8. ”Arvostan sinua”

Jokainen haluaa tuntea itsensä arvokkaaksi. Siksi rakkaimmilleen kannattaa muistaa sanoa myös ääneen, että arvostaa heidän panostaan. Rohkaise läheisiäsi myös panostamaan suhteeseenne jatkuvasti.

9. ”Lähtisitkö kanssani...?”

Tuoreessa parisuhteessa uusien kokemusten ja elämysten hakeminen jaksaa innostaa, mutta alun jälkeen innostuminen saattaa taantua. Muista viedä rakkaimpasi välillä uusiin paikkoihin ja luokaa uusia muistoja yhdessä. Tämä viestii rakkaallesi, että haluat viettää hänen kanssaan aikaa ja myös arvostat yhteistä aikaanne.

10. ”Minä rakastan sinua”

Teot puhuvat puolestaan, kun toiselle haluaa osoittaa huolenpitoa ja kiintymystä. Sanoilla on kuitenkin suuri merkitys. Olit sitten ollut kumppanisi kanssa jo vuosikausia yhdessä tai vasta aloittaneet yhteisen taipaleenne, muista kertoa hänelle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Kolme suurta sanaa voivat merkitä päivästä riippuen enemmän kuin uskoisitkaan.

Video: Mistä tunnistaa Sen Oikean?

Lähde: Lifehack

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.