8 kohteliaisuutta mieheltäsi – mitä lauseet oikeasti merkitsevät?

Joskus totuutta täytyy hieman kaunistella, jotta rauha pysyisi maassa. Miehesi ei välttämättä tarkoita aina ihan tarkalleen sitä, mitä hän sinulle sanoo. Lue mitä seuraavat miehesi jakamat kohteliaisuudet voivat oikeasti tarkoittaa.

Totuushan on se, että naiset saattavat joskus olla melko vaativia. Miehen täytyy välillä varoa sanojaan parisuhteessa, jottei pieni sivulause aiheuttaisi suunnatonta myrskyä suhteessa. Seuraavat naiselle osoitetut kohteliaisuudet saattavat merkitä erilaisia asioita naiselle ja miehelle. 

"Minä tykkään sinun kavereistasi"

Mies tarkoittaa: Minä siedän kavereidesi seuraa. On melko pieni todennäköisyys, että miehesi oikeasti tykkäisi kaikista ystävistäsi. Kun hän sanoo pitävänsä ystävistäsi, hän luultavasti on onnellinen siitä, ettei ole kenenkään ystäväsi kanssa ilmiriidoissa.

"Näytät tosi hyvältä molemmissa mekoissa"

Mies tarkoittaa: En todellakaan tiedä, mitä minun pitäisi sanoa. Vaikka miehesi tykkäisi jommasta kummasta mekosta enemmän, hän luultavasti ei halua sanoa tätä siltä varalta, että hänen mielipiteensä onkin vastakkainen sinun mielipiteesi kanssa. Miehesi käytös on yhtä järkevää kuin se, että kilpikonna sulkeutuu kuoreensa vihollisen lähestyessä.

"Pidän sinun uudesta huulipunasta"

Mies tarkoittaa: Huomaathan, että minä kiinnitin huomiota siihen, että olet tehnyt jotain eri tavalla. Useimmat miehet eivät kiinnitä mitään huomiota meikkiin, mutta haluavat kerätä itselleen lisäpisteitä osoittamalla huomiota naiselle. Luultavasti näytät hänen mielestään samalta (kauniilta) huolimatta huulipunasi väristä, mutta hän ottaa mielellään lisäsulan hattuunsa.

"Sinulla on hyvä huumorintaju"

Mies tarkoittaa: Vihdoinkin joku nauraa minun jutuilleni. Miehen mielestä on loistavaa, että ainakin joku nauraa varmasti hänen hölmöille jutuillensa juhlissa.

"Vietetään vaan ilta kahdestaan kotona"

Mies tarkoittaa: Haluaisin harrastaa seksiä kanssasi. Mahdollisuus seksin harrastamiseen ravintolassa on minimaalisen pieni, ja pitkään jatkuneen kostean illan jälkeen kumpikaan puolisoista ei ole ehkä enää kykeneväinen sänkyhommiin. Jos jäätte sylikkäin kotisohvalle, miehellä on huomattavasti paremmat mahdollisuudet päästä läheiseen kontaktiin kanssasi.

"Näytät tosi hyvältä!"

Mies tarkoittaa: En pysty olemaan kiihottumatta, kun ajattelen sinua. Jos miehet aina kertoisivat avoimesti mitä he meistä ajattelevat, suihkuttaisimme heitä säännöllisesti pippurisumutteella. "Näytät hyvältä" tai "Olet kaunis" ovat lauseita, jotka miehet ovat sanomaan, jotta suusta ei tulisi idioottimaisia tai hyypiömäisiä lauseita.

"En tavallisesti tykkää kissoista, mutta sinun kissastasi tykkään"

Mies tarkoittaa: Vihaan kaikkia kissoja. On todella outoa, jos ihmiset tykästyvät ainoastaan ihastustensa tai seurustelukumppaneidensa lemmikkeihin, vaikka eivät muuten tykkää lainkaan näistä lemmikeistä. Miehesi ei tietenkään halua pahoittaa mieltäsi puhumalla pahaa rakkaasta kisustasi, eikä kissasi häiritse häntä niin paljon, että sillä olisi miehellesi merkitystä.

"On mukava viettää ilta perheesi kanssa"

Mies tarkoittaa: Rukoilen hiljaa mielessäni, jotta tapahtuisi ihme, ja pääsisin pois tästä tilanteesta. Luultavasti miehesi ei edes erityisemmin tykkää viettää aikaa oman perheensä kanssa. Ei ole kyse siitä, että hän inhoaisi perhettäsi, mutta jos hän viettää koko ilta perheesi kanssa, hänen pitää olla tarkkana koko illan. Hän ei halua käyttäytyä typerästi tai epäkohteliaasti, sillä hän haluaa tehdä hyvän vaikutuksen vanhempiisi ja sisaruksiisi.

Lue myös:

    Uusimmat