10 asiaa, joita ei tulisi koskaan tehdä uuden poikaystävän edessä

Jos haluat pitää uuden poikaystävän elämässäsi, vältä seuraavien asioiden tekemistä hänen läsnä ollessaan – ainakin alkuun.

Kenenkään ei tulisi muuttaa itseään poikaystävän vuoksi, mutta tietyt asiat uudessa suhteessa kannattaa pitää ihan omana tietonaan. Vai mitä mieltä itse olet seuraavista kohdista? 

1. Paljastat lukuja

Uusi poikaystäväsi ei taatusti halua tietää, kuinka monen henkilön kanssa olet harrastanut seksiä ennen häntä. Vaikka poikaystäväsi väittäisikin, ettei häntä kiinnosta kuinka monen miehen kanssa olet ollut, hän valehtelee. Jos haluat välttyä kiusallisilta tilanteilta, pidä tieto visusti itselläsi. 

2. Unohdat pestä hampaasi

Kukaan ei yksinkertaisesti halua saada naamansa eteen haisevaa hengitystä. Ei kukaan.

3. Vertailet häntä ex-poikaystäviisi

Nauttisitko sinä tilanteesta, jossa uusi poikaystäväsi kertoo sinulle, kuinka ihanaa hänellä ja hänen ex-tyttöystävällään oli Pariisissa? Vaikka ajattelisitkin exäsi olleen uutta poikaystävääsi parempi tai romanttisempi, jätä tämä vertailu ihan omaan tietoosi.

4. Hylkäät höylän

Höylän tulisi olla paras kaverisi, ellei poikaystäväsi sitten ole innoissaan luonnonmukaisuudesta. Älä tee uuden poikaystäväsi kanssa sitä virhettä, että unohtaisit ajella sääresi ja intiimialueesi.

5. Kaivelet nenää

Jos nenän kaivelu kuuluu pahoihin tapoihisi, lopeta se välittömästi. Se ei sovi parisuhteeseen, eikä itse asiassa mihinkään muuhunkaan tilanteeseen.

6. Piereskelet kuin merimies

Piereskely on hieman kiistanalainen kysymys. Jotkut saattavat ajatella, että se on merkki todellisesta rakkaudesta. Uuden poikaystävän kanssa se ei kuitenkaan kannata. Vai haluaisitko sinä, että hän päästelisi hajuja sinun läsnä ollessasi? Jos et, älä myöskään tee sitä itse. 

7. Huollat jalkojasi hänen edessään

Hilseilevä iho ja kynsien kaivelu eivät sovi yhteen uuden poikaystävän kanssa. Jätä siis kaunistautumisrituaalisi hetkiin, jolloin olet yksin kotona. 

8. Puhut yksityiskohtaisesti kuukautisistasi

Me kaikki tiedämme, että kuukautiset ovat luonnollinen asia naisten elämässä, mutta rajansa kaikella. Vaikka haluisitkin jakaa kaiken poikaystäväsi kanssa, jätä veriset yksityiskohdat omaan tietoosi.

9. Tilaat salaatin ja syöt hänen ruokaansa

Nainen, jos haluat syödä pizzaa, tilaa pizza! Älä valitse ruokalistalta kaikkein kevyintä vaihtoehtoa vain tehdäksesi vaikutuksen. Jos vatsasi kurniessa päädyt vielä syömään hänen lautaseltaan, peli on menetetty.

10. Valitat ulkonäöstäsi

Hän pitää sinusta juuri sellaisena kuin olet, joten lopeta itsesi mollaaminen. Poikaystäväsi ei halua kuulla, kuinka isot reidet tai pitkä nenä sinulla on, sillä hän ei rehellisesti sanottuna ole kiinnittänyt näihin asioihin lainkaan huomiota.

Entä mitä mokia miesten kannattaisi välttää naisia lähetyessään? Katso humoristinen piilokameravideo:

Lähde: ViralThread

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja