Anton Lundell tarjoili ratkaisumaalin jatkoajalla – Floridalle valtava voitto

Florida Panthersin Anton Lundell tarjoili komean voittomaalin jatkoajalla 0:32
Katso: Florida Panthersin Anton Lundell tarjoili komean voittomaalin jatkoajalla

Aleksander Barkovin kipparoima Florida nappasi toisen voiton ja siirtyi ottelusarjassa Tampa Bayta vastaan 2–0-johtoon NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Ottelu ratkesi suomalaisvoimin, kun Anton Lundell tarjoili syötön voittomaaliin.

Florida voitti ottelun lopulta maalein 3–2. Ratkaisu syntyi vasta ottelun ensimmäisessä jatkoerässä vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Matthew Tkachuk pyörähti hyökkäysalueella ja pelasi kiekon Anton Lundellin lapaan keskelle. Suomalaissentteri jatkoi nopeasti maalin eteen Carter Verhaegelle, joka malttoi odottaa rystylaukauksensa kanssa.

Verhaege liukui Tampan maalin ohi, nosti kiekon komeasti häkin kattoon ja käynnisti juhlat Panthersin kotihallissa.

Katso voittomaali artikkelin yllä olevalta videolta!

Florida johtaa paikallisvastustajaansa Tampaa nyt otteluvoitoin 2–0 ennen kuin sarja siirtyy kahdeksi seuraavaksi peliksi Lightningin kotihalliin.

Toisen kiinnityksen jatkopaikkaan NHL:n pudotuspeleissä otti myös New York Rangers, joka kaatoi Washington Capitalsin 4–3 ja johtaa ottelusarjaa nyt 2–0.

Rangersin Vincent Trocheck ja suomalaistaustainen ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad summasivat kumpikin tehot 1+1. Kaapo Kakko pelasi runsaat 11 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä.