Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaankyljykset sinappisella viinirypälekastikkeella

Julkaistu 17.02.2019 16:57

Porsaankyljys on possun parhaita ja aliarvostetuimpia osia, minkä hyvä puoli on sen edullisuus. Tässä ohjeessa se saa monisävyistä makua viinirypäleistä ja dijon-sinapista. Nopea, helppo ja hauska ruoka!

Porsaankyljykset sinappisella viinirypälekastikkeella
4 hlölle
4 kpl 1,5-2,5 sentin paksuista porsaankyljystä
vehnäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli, hienonnettuna
iso kourallinen viinirypäleitä, halkaistuna
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl kanalientä
1 tl tummaa sokeria
1 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla. Pyörittele ne kevyesti vehnäjauhoissa, ravista ylimääräiset jauhot pois.
Kuumenna iso paistinpannu keskilämmölle ja lorauta pohjalle öljyä. Ruskista kyljyksiä pari minuuttia per puoli ja nosta ne syrjään folion alle.
Lisää pannulle sipulisilppu ja puolikkaat viinirypäleet ja kuullota pari minuuttia. Lisää viini ja anna porista melkein loppuun. Lisää kanaliemi ja sokeri ja anna porista puolilleen.
Lisää pannulle kyljykset ja hauduttele niitä pari minuuttia voidellen pintaa kastikkeella. Nosta kyljykset lautasille ja vispaa kastikkeeseen mukaan dijon-sinappi. Nostele kyljysten päälle viinirypäleitä ja lorauta pinnalle kastiketta. Tarjoa. Lisukkeeksi sopii riisi, risotto, salaatti tai vaikka pottumuusi.

Lisää aiheesta:

Marsala-kana – helppo, nopea ja herkullinenKaritsa-osso buco – talven upea lämmittäjäMetsästäjänleipä italialaisittainVasikanleikkeet sahrami-kermakastikkeessa(Vähän niin kuin) StroganoffLihapullat osa 18 - Possupullat punaviini-tomaattikastikkeessa
reseptiporsaankyljysliharuokaitalialainenviinirypälesinappi

Tuoreimmat aiheesta

resepti
  • 17.12.201910:53
    äyriäiset

    Sydänsimpukat papujen ja fenkolin kera

  • 13.12.201913:32
    lammasresepti

    Karitsaa kahdella tapaa, kyljyksenä ja krokettina maa-artisokkapyreen kera

  • 11.12.201914:31
    vegeruoka

    Helppo chilinen kirsikkatomaattipasta rapsakoilla kapriksilla

  • 05.12.201909:43
    juhlaruoka

    Vegaaninen maqluba-riisipaistos – arabialainen näyttävä juhlaruoka

  • 29.11.201909:11
    pasta

    Italialainen makaronilaatikko – maistuu tämäkin koko perheelle