Matka kohti chimichangaa jatkuu. Uppopaistettuun burritoon laitettiin Shay Olan kirjassa Meksikolaista meksikolaisittain niin paljon täytteitä, että siitä riitti blogattavaa moneen otteeseen. Samalla tuli postanneeksi monenmoisia herkullisia lisukkeita grilli- tai meksikolaisaterian kylkeen. Kaiken maailman purkkikamat on niin nähty ja niiden tarjoama tunkkainen näkemys meksikolaisesta keittiöstä on kaikkea muuta kuin aito. Tämäkin riisilisuke sopii moneen ja on makumaailmaltaan syvä, mutta fressi. Sellainen meksikolainen risotto. Kokeile erilaisten texmex-ruokien oheen.
HUOM! Jotkut suomalaisten suosimat yleisriisilajikkeet kypsentyvät nopeammin, joten tarkkaile enemmän riisin kypsyyttä kuin reseptin aikoja.
VINKKI! Tsekkaa meksikolaisreseptit, joissa chipotleriisiä voi käyttää lisukkeena.

