Ylellinen pihvivoileipä
Julkaistu
Maukas yövoileipä. Voit myös tarjoilla pihvin ranskalaisten perunoiden ja vihersalaatin kera.
2 kpl
- 2 pehmeää rieskaleipää
- voita
- 2 lehtipihviä
- salaattia
- 2 kananmuna
- currya
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 1 pieni punasipuli, hienonnettuna
- 2-3 rkl murustettua viherhomejuustoa
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 rkl kermaa
Valmistusohje
1. Mausta pihvit ja paista ne. Voitele leivät. Sekoita täyte ja levitä pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin ja laita salaatti ja pihvit leiville. Paista munat ja laita voileiville. Puuteroi currylla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti