Ylellinen pihvivoileipä
Maukas yövoileipä. Voit myös tarjoilla pihvin ranskalaisten perunoiden ja vihersalaatin kera.
2 kpl
- 2 pehmeää rieskaleipää
- voita
- 2 lehtipihviä
- salaattia
- 2 kananmuna
- currya
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 1 pieni punasipuli, hienonnettuna
- 2-3 rkl murustettua viherhomejuustoa
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 rkl kermaa
Valmistusohje
1. Mausta pihvit ja paista ne. Voitele leivät. Sekoita täyte ja levitä pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin ja laita salaatti ja pihvit leiville. Paista munat ja laita voileiville. Puuteroi currylla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan