Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ylämaankarjan ribsit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 1,5 kg naudan kylkeä eli ribsejä luun kanssa tai ilman
  • 1 purjo grillattuna
  • 1-2 paprikaa grillattuna
  • vähän chiliä
  • ruohosipulia
  • salaattia
  • tilliä
  • öljyä
  • sitruunamehua

Valmistusohje

Hauduta naudan kylki kypsäksi liemessä, jossa on vähän sipulia, valkosipulia ja suolaa sekä yrttejä. Jäähdytä ja ota lientä talteen. Ripottele kypsien ribsien pinnalle suolaa ja paista pannulla. Lisää pannulle voita ja valele ribsejä.

Paahda purjo ja paprika grillissä mustaksi. Viillä purjoon pieni viilto ja ota sisus irti. Kuori paprika ja paloittele. Tee kasviksista salaatti. Lisää vähän chiliä, öljyä sekä sitruunaa ja pyöräytä kevyesti.

Asettele lautaselle purjo-paprikasalaatti ja tuoretta salaattia sekä ribsit.

Lue lisää

Lisää aiheesta:

Broilerinfileetä ja halloumijuustoaHawaijinleike ja jättilohkoperunatMetsäsienillä täytetty naudanpihviJuusto- ja oliivitäytteiset lehtipihvitHärkäkääryleet korvasienikastikkeellaPorsaan grillikylkeä ja naurisnyyttejä
RibsitVideoreseptitPääruoatLiharuoka

Aito pihvikarja on aina pihvikarjaa ja tänään Oula Hännisen ja Pekka Terävän pannuilla kypsyy ylämaankarjan eli Highlander Cattlen ribsejä. Kesätorstain tapaan mukana myös Ville Viitamäen viinivinkit, joiden kanssa kesäinen grilliateria lähentelee jo täydellisyyttä.

Tuoreimmat aiheesta

Ribsit
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Amerikkalaiset ribsit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajakiiltoiset inkivääriribsit

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Baby back ribsit BBQ-kastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Ylämaankarjan ribsit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Valkosipuliset ribsit