Vuohenputkea, siitakkeita ja kalkkunaa 8:00

Vuohenputkea, siitakkeita ja kalkkunaa

9.5.2014. Sami Tallberg loihti vuohenputkista maukkaan salaatin siitakkeiden ja kalkkunan kera.

Ainekset

  • 60 kpl nuoria vuohenputkia, sellaisenaan
  • 400g siitakesieniä, paistettu pannulla ja maustettu suolalla ja pippurilla
  • 400g kalkkunanlihaa, paistettu medium plussaksi, maustettu suolalla ja pippurilla ja viipaloitu ohuiksi

Mänty-koivunmahla dressing

  • 2 dl koivunmahlaa
  • 1 dl männynhavuja
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 dl männynhavuja
  • ½ dl valkoviinietikkaa

Valmistusohje

Valmista ensin siitakesienet ja kalkkuna ja mausta ne.

Mänty-koivunmahla dressing (Huom! Valmista tämä juuri ennen tarjoilua, jotta vihreä väri säilyy.):

Sekoita ainekset tehosekoittimessa täysteholla 90 sekuntia ja siivilöi tiheän siivilän läpi. Ja Glaseeraa paistinpannu tällä, lorottele annoksen kastikkeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.