9.5.2014. Sami Tallberg loihti vuohenputkista maukkaan salaatin siitakkeiden ja kalkkunan kera.
Ainekset
- 60 kpl nuoria vuohenputkia, sellaisenaan
- 400g siitakesieniä, paistettu pannulla ja maustettu suolalla ja pippurilla
- 400g kalkkunanlihaa, paistettu medium plussaksi, maustettu suolalla ja pippurilla ja viipaloitu ohuiksi
Mänty-koivunmahla dressing
- 2 dl koivunmahlaa
- 1 dl männynhavuja
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 dl männynhavuja
- ½ dl valkoviinietikkaa
Valmistusohje
Valmista ensin siitakesienet ja kalkkuna ja mausta ne.
Mänty-koivunmahla dressing (Huom! Valmista tämä juuri ennen tarjoilua, jotta vihreä väri säilyy.):
Sekoita ainekset tehosekoittimessa täysteholla 90 sekuntia ja siivilöi tiheän siivilän läpi. Ja Glaseeraa paistinpannu tällä, lorottele annoksen kastikkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.