9.5.2014. Sami Tallberg loihti vuohenputkista maukkaan salaatin siitakkeiden ja kalkkunan kera.
Ainekset
- 60 kpl nuoria vuohenputkia, sellaisenaan
- 400g siitakesieniä, paistettu pannulla ja maustettu suolalla ja pippurilla
- 400g kalkkunanlihaa, paistettu medium plussaksi, maustettu suolalla ja pippurilla ja viipaloitu ohuiksi
Mänty-koivunmahla dressing
- 2 dl koivunmahlaa
- 1 dl männynhavuja
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 dl männynhavuja
- ½ dl valkoviinietikkaa
Valmistusohje
Valmista ensin siitakesienet ja kalkkuna ja mausta ne.
Mänty-koivunmahla dressing (Huom! Valmista tämä juuri ennen tarjoilua, jotta vihreä väri säilyy.):
Sekoita ainekset tehosekoittimessa täysteholla 90 sekuntia ja siivilöi tiheän siivilän läpi. Ja Glaseeraa paistinpannu tällä, lorottele annoksen kastikkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje