Vuohenjuusto-vesikrassipasta
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672570/landscape16_9/515/290/a09185bfc92f7c39d9dbe133fb4e5f6e/Wy/vesikrassipasta-7278.jpg)
Julkaistu
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 80 g vuohenjuustoa (Chevre)
- 100 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
- 1 rasia vesikrassia
- 3 kevätsipulia
- 1 appelsiini
- suolaa ja mustapippuria
- 200 g tuorepastaa (Giovanni Rana)
- 0,5 dl oliiviöljyä (Lanfranchi)
Valmistusohje
Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja kuutioi se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu. Lisää vuohenjuuston joukkoon. Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi ja puolikkaat viinirypäleet sekä oliiviöljy. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden kera. Mausta pasta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka