Vuohenjuusto-vesikrassipasta

Ainekset

  • 80 g vuohenjuustoa (Chevre)
  • 100 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
  • 1 rasia vesikrassia
  • 3 kevätsipulia
  • 1 appelsiini
  • suolaa ja mustapippuria
  • 200 g tuorepastaa (Giovanni Rana)
  • 0,5 dl oliiviöljyä (Lanfranchi)

Valmistusohje

Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja kuutioi se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu. Lisää vuohenjuuston joukkoon. Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi ja puolikkaat viinirypäleet sekä oliiviöljy. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden kera. Mausta pasta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.