Vuohenjuusto-vesikrassipasta

Ainekset

  • 80 g vuohenjuustoa (Chevre)
  • 100 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
  • 1 rasia vesikrassia
  • 3 kevätsipulia
  • 1 appelsiini
  • suolaa ja mustapippuria
  • 200 g tuorepastaa (Giovanni Rana)
  • 0,5 dl oliiviöljyä (Lanfranchi)

Valmistusohje

Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja kuutioi se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu. Lisää vuohenjuuston joukkoon. Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi ja puolikkaat viinirypäleet sekä oliiviöljy. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden kera. Mausta pasta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat