Voitaikinapasteija kananmaksahöystöllä
Herkullinen alkuruoka – vai ehkäpä yövoileipä?
8 kpl
- 8 pakastettua voitaikinapasteijaa
Täyte
- 300 g pakastettua kananmaksaa
- 3-4 anjovisfileetä
- paprikajauhetta
- 1 keltasipuli, pieni, hienonnettuna
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 2 ½ dl kermaa
- suolaa ja pippuria
Koristeluun
- hienonnettua persiljaa
- suikaloitua paprikaa
Valmistusohje
1. Sulata kananmaksa puoliksi ja hienonna se karkeasti. Paista sipuli voissa ja paista sitten maksa. Muussaa mukaan anjovikset ja anna poreilla hetki. Mausta, puuteroi päälle jauhot, lisää tomaattipyree ja kerma sekä hieman persiljaa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
3. Paista pasteijat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä ne maksahöystöllä, koristele ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan