Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voitaikinapasteija kananmaksahöystöllä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullinen alkuruoka – vai ehkäpä yövoileipä?

8 kpl

  • 8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 3-4 anjovisfileetä
  • paprikajauhetta
  • 1 keltasipuli, pieni, hienonnettuna
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Koristeluun

  • hienonnettua persiljaa
  • suikaloitua paprikaa

Valmistusohje

1. Sulata kananmaksa puoliksi ja hienonna se karkeasti. Paista sipuli voissa ja paista sitten maksa. Muussaa mukaan anjovikset ja anna poreilla hetki. Mausta, puuteroi päälle jauhot, lisää tomaattipyree ja kerma sekä hieman persiljaa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

3. Paista pasteijat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä ne maksahöystöllä, koristele ja tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

ÄyriäispasteijatPasteija kinkkumuhennoksellaVoitaikinapasteijat äyriäismuhennoksellaAnjovislaatikko tillilläTorpan kiusausItse tehty maksapasteija
PasteijatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat
  • 24.2.07:29
    Nopeat ja helpot

    Lehtevät inkivääriset leivokset airfryerissa – suolaista ja makeaa

  • 22.03.202414:12
    Pääsiäinen

    Brie-parsataskut

  • 16.12.202117:17
    Suolaiset piirakat

    Savuporopasteijat

  • 14.12.201715:12
    Samassa liemessä

    Pasteijat portviinilampaalla

  • 04.05.201508:46
    Makuja ja Elämää

    Parsa-saksanpähkinätaskut