Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voileipäkakkusushit

0:52Herkulliset voileipäkakkusushit ovat loistava tarjoiltava kesän julhiinKATSO VIDEO: Näin teet helposti voileipäkakkusushia!
Julkaistu 24.05.2024 12:39

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kuin sushia, mutta voileipäkakkua! Voileipäkakkusushit ovat hauskaa tarjottavaa juhlapöytään. Katso videolta ohjeet voileipäkakkusushin tekemiseen.

  • Kokonaisvalmistusaika: 80 min
  • Aktiivinen aika: 20 min
  • Annosmäärä: 36 sushipalaa

Ainekset

  • 12 palaa isoa vaaleaa paahtoleipää

Täyte

  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • ½ pkt (75 g) creme fraichea
  • ½ rkl sitruunamehua
  • ½ rku tilliä
  • 300 g kylmäsavulohi- tai graavilohiviipaleita

Päälle

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • Ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Kauli paahtoleipiä litteämmiksi. Asettele kaksi paahtoleipäviipaletta hieman limittäin niin, että niistä saa käärittyä yhden rullan. Painele saumakohtaa hieman sormilla yhteen. 12 paahtoleivästä tulee siis 6 rullaa.
  2. Valmista täyte: sekoita ruohosipulituorejuusto, creme fraiche, sitruunamehu ja hienonnettu tilli. Levitä seos paahtoleipien päälle.
  3. Asettele päälle lohiviipaleet. Rullaa varovasti pötköksi.
  4. Kääri kaikki pötköt tuorekelmuun ja laita jääkaappiin tekeytymään hetkeksi tai yön yli. Rullat voi tehdä valmiiksi edellisenä päivänä ja koristelun tehdä juuri ennen tarjoilua. 
  5. Sivele maustamatonta tuorejuustoa pötköjen päälle ja sivuille. Dippaa tuorejuusto-osat hienonnettuun ruohosipuliin niin, että ne tarttuvat pötkön pintaan.
  • Leikkaa sushipaloiksi!
  • Lisää aiheesta:

    Lohivoileipäkakku – helppo nakuvoileipäkakku Gluteeniton voileipäkakkuPienet rapuleivoksetVoileipäkakku maksapasteijalla ja savulihallaSuuri voileipäkakkuVoileipäkakku säilykekalasta
    VoileipäkakkuKevään juhlatNopeat ja helpotLeivontaSuolaiset leivonnaiset

    Tuoreimmat aiheesta

    Voileipäkakku
    • 24.05.202412:39
      Kevään juhlat

      Voileipäkakkusushit

    • 17.05.202314:58
      Kevään juhlat

      Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla

    • 31.05.202113:13
      Kevään juhlat

      Parsa-varhaisperunavoileipäkakku – Pekka Terävän ohje

    • 28.05.202113:31
      Kevään juhlat

      Lohivoileipäkakku – Pekka Terävän ohje lämminsavulohesta

    • 22.05.202012:42
      Hellapoliisi

      Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle