Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voileipäkakku maksapasteijalla ja savulihalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kutsuilla voileipäkakku on täydellistä tarjoiltavaa. Valmista kakku mieluiten päivää ennen syömistä, mutta koristele se vasta juuri ennen tarjoilua.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kahdelletoista

  • 1 Maalahden limppu
  • 200 g levitettävää maksapasteijaa

Kiinnitysmassa ja koristelu

  • 5 dl kuohukermaa
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • ½ tl jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • rucolanlehtiä
  • 300 g savustettua hampurilaislihaa

Tarvitset myös

  • pursotinpussin

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma, lisää piparjuuri ja pippuri. Viipaloi leipä, laita pohjaksi siivuja tarjoiluvadille. Levitä päälle kerros maksapasteijaa.

2. Levitä seuraavalla leipäkerrokselle kermamassaa, ja lado leivät alimman kerroksen päälle – kakku pysyy paremmin koossa, jos laitat viipaleet toiseen suuntaan kuin alimman kerroksen. Laita päälle vielä leipäkerros, levitä päälle pasteijaa. Näin pitkälle voit valmistella tortun. Säilytä muovikelmussa jääkaapissa.

3. Pursota loput kermamassasta kakun sivuille. Koristele rucolalla ja hampurilaislihalla.

Lisää aiheesta:

Gluteeniton voileipäkakkuVoileipäkakku tuorejuustolla ja pähkinöilläKesän voileipäkakkuKinkkupiirakkaVoileipäkakku säilykekalastaHedelmä-mantelikakku
VoileipäkakkuLiharuokaKananmunatonKevään juhlatAlkuruoatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

Voileipäkakku
  • 24.05.202412:39
    Kevään juhlat

    Voileipäkakkusushit

  • 17.05.202314:58
    Kevään juhlat

    Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla

  • 31.05.202113:13
    Kevään juhlat

    Parsa-varhaisperunavoileipäkakku – Pekka Terävän ohje

  • 28.05.202113:31
    Kevään juhlat

    Lohivoileipäkakku – Pekka Terävän ohje lämminsavulohesta

  • 22.05.202012:42
    Hellapoliisi

    Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle