Voileipä punaisella pestolla

Tarjoile tämä kerrosvoileipä iltapalana tai illallisena, nälkäiselle se sopii myös välipalaksi.

Neljälle

  • 4 lapinrieskaa
  • voita leivälle
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 100 g viipaloitua salamia
  • 2 keitettyä, kylmää perunaa
  • 10 vihreää oliivia
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Levitä leiville voita. Suikaloi salami, viipaloi perunat ja oliivit, hienonna persilja.

2. Asettele perunaa, salamia ja oliiveja ensimmäiselle leivälle. Levitä seuraavan leivän alapuoli punaisella pestolla ja aseta päälle. Tee samoin lopuilla leivillä ja täytteillä.

3. Ripottele päälle persiljaa ja leikkaa ”torttu” neljäksi korkeaksi kerrosvoileiväksi ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!