Voikeksit

Näissä ihanan makeissa kahvikekseissä voin maku korostuu - hyvässä mielessä.

90 kpl

  • 375 g voita
  • 2 ¼ dl kidesokeria
  • 4 munankeltuaista
  • 1 kananmuna
  • reilut 8 dl vehnäjauhoja
  • munanvalkuaista penslaukseen
  • hienonnettuja manteleita

Valmistusohje

1. Työstä voi ja sokeri yhteen, lisää keltuaiset yksi kerrallaan sekä kokonainen kananmuna.

2. Lisää jauhoja kunnes saat notkean taikinan. Laita taikina jääkaappiin yön yli.

3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaulitse taikina pala kerrallaan ja ota siitä muotilla pyöreitä paloja. Laita ne leivinpaperille pellille, penslaa munanvalkuaisella ja ripottele päälle mantelirouhetta. Paista uunissa 8-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!