Mainos
Mainos

Jokainen tarvitsee pientä hemmottelua päiväänsä, mikset kokeilisi tänään suolaisia vohveleita?

8–10 kpl

Vohvelitaikina

  • 2 munaa
  • 4 dl vichyä
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 dl öljyä

Täyte

  • 1 keltuainen
  • 1 tl sinappia
  • 2 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
  • 1 1/2 dl öljyä
  • 1/2 dl kuohukermaa
  • 200 g kinkkusuikaleita
  • 1 omena suikaleina
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 tl tacomausteseosta
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1/2 dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Kuumenna vohvelipannu. Voitele pannun molemmat pinnat öljyllä. Kaada noin 1 dl taikinaa pannuun. Paista 2–3 minuuttia. Täytä vohvelit ja tarjoa välittömästi.

Sekoita kastike kinkku- ja omenasuikaleiden joukkoon. Mausta mustapippurilla, hunajalla, tacomausteella, valkosipulilla ja hienonnetulla persiljalla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.