Vissyvohvelit
Kuplavesi tekee Samassa liemessä -ohjelman reseptillä valmistettavista vohveleista jumalaisen rapeita ja kuohkeita. Mansikka-kermavaahdon sijaan kokeile tuoreita marjoja ja vaahterasiirappia!
Ainekset
- 3 kananmunaa
- 4 dl Novelle kivennäisvettä
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 75 g sulatettua voita
Lisäksi
- tuoreita marjoja
- vaahterasiirappia
Valmistusohje
Vatkaa kananmunat kulhossa kuohkeaksi. Lisää vissyvesi ja sekoita. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita jauhot muna-vissyseokseen. Lisää lopuksi sulatettu voi.
Lämmitä vohvelirauta kuumaksi ja paista vohvelit.
Sekoita marjat ja vaahterasiirappi kannussa ja murskaa marjojen rakennetta hieman lusikalla. Kaada valmiiden vohveleiden päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa