Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Villit kyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • ruusukaalia
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vaaleaa lientä
  • 2 dl kermaa
  • 6 katajanmarjaa, murskattuina
  • 1 maustemitta timjamia
  • 2 rkl mustaherukkahyytelöä
  • 2 rkl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, paista niitä 3-4 minuuttia molemmin puolin.

2. Freesaa voi ja jauhot kastikkeeseen kattilassa, lisää liemi ja kerma.

3. Keitä 5 minuuttia. Lisää katajanmarjat ja timjami, keitä vielä 5 minuuttia.

4. Lisää viimeiseksi hyytelö ja ranskankerma, kuumenna ja tarjoile kyljysten kera.

Mainio tapa valmistaa vanhat kunnon kyljykset hieman villimmällä ja jännittävämmällä tavalla. Salaisuus piilee timjamissa ja katajanmarjoissa, klassisissa riistamausteissa, jotka sopivat mainiosti myös porsaanlihalle.

Lisää aiheesta:

Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeellaKyljykset katajanmarjakastikkeessaPippuripihvit konjakkikastikkeessaPippuripihviKyljykset persialaisella riisilläRiistanmakuiset porsaankyljykset
PorsaankyljyksetKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella