Villit hirvipihvit

Metsästäjänruokaa!

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 700-800 g hirven sisäpaistia tai pihviä
  • suolaa ja mustapippuria
  • jauhettua korianteria
  • 6-8 murskattua katajanmarjaa

Lisukkeeksi

  • 1 l metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
  • 2 keltasipulia, viipaleina
  • suolaa ja pippuria
  • hyppysellinen sokeria
  • puolukoita

Valmistusohje

1. Leikkaa lihasta lehtipihvejä, helpoiten tämä käy jos liha on puoliksi jäistä. Mausta suolalla, pippurilla, korianterilla ja katajanmarjoilla.

2. Paista sipulit voissa pannulla. Ripottele päälle hieman sokeria. Paista sitten sienet kypsiksi toisessa pannussa, sekoita sienet ja sipuli.

3. Paista pihvejä n. 3 minuuttia molemmin puolin, tarjoile lisukkeiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.