Villimarjakiisseli
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5671814/landscape16_9/515/290/c35781647dc4133b2da32b9ad99ba23d/uZ/kiisseli-7176.jpg)
Resepti: Sara la Fountain (Täydellinen päivä 17.4.2008)
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4–5 annosta
- 5 dl karpalomehua
- ¾ dl sokeria
- ½ dl kylmää vettä
- 2 rkl peruna- tai maissitärkkelysjauhoja
- 2 dl vadelmia
- 1 dl puolukoita
Valmistusohje
Kaada karpalomehu sekä sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita sokerin ja mehun kiehuessa perunajauho ja vesi keskenään ja sekoita hyvin. Voit halutessasi käyttää perunajauhojen sijasta maissitärkkelysjauhoja. Kaada seos kattilaan ja sekoita.
Anna kiisselin kuumeta, kunnes se kuplii. Lisää lopuksi vadelmat ja puolukat. Marjat tekevät kiisselistä kauniin värikkään ja ihanan makuisen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka