Mainos
Mainos

Resepti: Sara la Fountain (Täydellinen päivä 17.4.2008)

4–5 annosta

  • 5 dl karpalomehua
  • ¾ dl sokeria
  • ½ dl kylmää vettä
  • 2 rkl peruna- tai maissitärkkelysjauhoja
  • 2 dl vadelmia
  • 1 dl puolukoita

Valmistusohje

Kaada karpalomehu sekä sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita sokerin ja mehun kiehuessa perunajauho ja vesi keskenään ja sekoita hyvin. Voit halutessasi käyttää perunajauhojen sijasta maissitärkkelysjauhoja. Kaada seos kattilaan ja sekoita.

Anna kiisselin kuumeta, kunnes se kuplii. Lisää lopuksi vadelmat ja puolukat. Marjat tekevät kiisselistä kauniin värikkään ja ihanan makuisen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.