Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Viinimarinoitua etuselkää

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista grillillä tai uunissa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle-viidelle

  • noin 800 g mureutettua naudan etuselkää

Marinadi

  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 dl rapsiöljyä
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • 1 tl suolaa
  • 2 maustemittaa mustapippuria
  • ½ rkl paprikajauhetta

Salaatti

  • 1 suikaloitu jäävuorisalaatinkerä
  • 2 kuutioitua paprikaa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • mustapippuria
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita liha kestävään muovipussiin, sekoita marinadi ja lisää pussiin. Solmi pussi kiinni, laita jääkaappiin 5-6 tunniksi.

2. Valuta liha. Jos paistat lihan uunissa, pistä siihen paistolämpömittari. Laita liha uunivuokaan ja paista kunnes sisälämpötila on n. 65 astetta. Ulkogrillillä liha vaatii vähintään 20 minuuttia molemmin puolin, mutta kääntele sitä muutaman kerran. Kokeile tikulla milloin liha tuntuu kypsältä.

3. Laita salaattia kulhon pohjalle, sekoita muut ainekset kastikkeeksi ja lisää kulhoon.

Lisää aiheesta:

Mausteinen broileri tomaattien kanssaMarinoitu lapapaistiTimjamimarinoitua etuselkääSiiderimarinoitua kinkkua rypälekastikkeellaIsoäidin marinoitu naudanpaistiSiiderimarinoitu paisti aurakastikkeessa
LihasalaattiKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihasalaatti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paahtopaistisalaatti yrttisalaatilla ja krassilla

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Paahtopaistisalaatti yrttikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ankkasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Thaisalaattia pihvilihalla

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Siankylkisalaatti krutongeilla